Written by 2:12 am Διαγωνισμοί Views: 10

Star Wars: Galaxy's Edge

Μεγάλα νέα για τους φαν του Star Wars. Το «Star Wars: Galaxy’s Edge» είναι ένα θεματικό πάρκο, τμήμα της Disneyland στο Ορλάντο της Φλόριντα και πρόκειται να ανοίξει στις 29 Αυγούστου του 2019. Δηλαδή σε 4 μήνες ακριβώς. Το τμήμα θα καταλαμβάνει 24 εκτάρια (1 εκτάριο ισούται με 10.000 τ.μ.) και λέγεται ότι θα κοστίσει 1 δις. Οι εναέριες φωτογραφίες δείχνουν μια σειρά από αξιοθέατα, συμπεριλαμβανομένου και ενός ακριβές αντιγράφου του Μιλένιουμ Φάλκον (Millennium Falcon), του σκάφους του Χαν Σόλο.

Το «Star Wars: Galaxy’s Edge» σε τελικό στάδιο, στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Ένα παρόμοιο θεματικό πάρκο, μέρος της Disneyland του Άναχαϊμ στην Καλιφόρνια, θα ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό αρκετά νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 31 Μαΐου του 2019.

Οι εργασίες και στα δύο θεματικά πάρκα βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο και αναπαριστούν αρκετά στοιχεία από την σειρά.

Το «Μιλένιουμ Φάλκον» υπό κατασκευή.

Η τεράστια κλίμακα του έργου είναι εμφανής στις φωτογραφίες. Αρκετοί πυργίσκοι και διαστημικοί πύργοι βρίσκονται εν τω μέσω της κατασκευής, καθώς οι κατασκευαστές πρόκειται να αναπαραστήσουν το γνωστό ως «Black Spire Outpost», μια επέκταση του κόσμου του Star Wars. Η ομάδα των κατασκευαστών λέει ότι εμπνεύστηκαν το σχέδιο από την αρχιτεκτονική των ανατολικών πόλεων, της Κωνσταντινούπολης και της Ιερουσαλήμ.

Το «Galaxy’s End» θα περιλαμβάνεις πολυάριθμες τεχνολογικές και πρωτοποριακές κατασκευές.

Το τμήμα θα περιλαμβάνει και αρκετά εστιατόρια, όπως το «Ronto Roasters» και το «Oga’s Cantina» και σκοπεύει να γίνει το πρώτο σημείο πώλησης αλκοολούχων ποτών.

 

 

 

Φυσικά, η τιμή επίσκεψης του πάρκου δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητη. Η Ντίσνευ αύξησε τις τιμές της τον περασμένο Ιανουάριο και το εισιτήριο τώρα κοστίζει 140 δολάρια μόνο για ημέρες με χαμηλή επισκεψιμότητα, όπως οι καθημερινές και οι μήνες με χαμηλή κίνηση. Τα εισιτήρια για τις συνηθισμένες ημέρες, τις επισκέψεις σε ώρες αιχμής και τα Σαββατοκύριακα κοστίζουν 149 δολάρια.

Αρκετοί πυργίσκοι και διαστημικοί πύργοι φαίνονται να χτίζονται.

 

Πηγή: https://www.dailymail.co.uk/news/article-6952251/Aerial-pictures-Disney-Worlds-1-BILLION-Star-Wars-land-nearing-completion.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR2eFfAJLAlRHow5iJg07Zcz9LUc3njDHGctce3kFtPhgqkiQM3LXjfgbGw

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close