Written by 3:59 am Βιβλία Views: 3

Ο Χάρι Πότερ ξαναχτυπά.

Μεγάλα νέα για τους εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο του Χάρι Πότερ. Η Τζ.Κ. Ρόουλινγκ ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημοσιεύσει τέσσερις νέες ιστορίες του γνωστού και αγαπημένου ήρωα, τον επόμενο μήνα και συγκεκριμένα στις 27 Ιουνίου, στην γνωστή, διαδικτυακή πλατφόρμα Pottermore. Η πλατφόρμα είναι γνωστή για όλες τις πληροφορίες που αφορούν τον κόσμο των μάγων.

Οι νέες ιστορίες του Χάρι Πότερ έχουν εικονογραφηθεί από τον γνωστό Ρόουαν Ντάνιελ Ίσον (Rohan Daniel Eason) και θα αφορούν διάφορα μαθήματα που θα μπορούν οι μαθητές να διδαχθούν στην σχολή Μαγείας του Χόγκορτς. Τα μαθήματα θα αφορούν: «γητεία, άμυνα εναντίων των σκοτεινών τεχνών, φίλτρα, βοτανολογία, μαντεία, αστρονομία και φροντίδα των μαγικών πλασμάτων». Οι ιστορίες θα φέρουν του τίτλους: «Χάρι Πότερ: Ένα ταξίδι στον κόσμο της Γητείας και της Άμυνας εναντίων των σκοτεινών τεχνών» (Harry Potter: A Journey Through Charms and Defence Against the Dark Arts), «Χάρι Πότερ: Ένα ταξίδι στα φίλτρα και στην Βοτανολογία» (Harry Potter: A Journey Through Potions and Herbology), «Χάρι Πότερ: Ένα ταξίδι στην Μαντεία και την Αστρονομία» (Harry Potter: A Journey Through Divination and Astronomy) και «Χάρι Πότερ: Ένα ταξίδι στην Φροντίδα των μαγικών πλασμάτων» (Harry Potter: A Journey Through Care of Magical Creatures).

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Pottermore προϊδεάζει τους θαυμαστές ότι πρόκειται να «βυθιστούν στην μαγεία» με τις νέες αυτές ιστορίες, που η συγγραφέας εμπνεύστηκε από την βρετανική έκθεση βιβλίων και λεξικών, που αφορούν τον κόσμο μαγείας του Χάρι Πότερ και θα ταξιδέψει τους αναγνώστες για άλλη μια φορά στην καρδιά της φαντασίας και της μαγείας. Επιπλέον, οι ιστορίες θα έχουν σημειώσεις, επεξηγήσεις, χειρόγραφες σελίδες και σχέδια για ξόρκια, ώστε ο αναγνώστης να κατανοήσει και να εξερευνήσει καλλίτερα τον κόσμο της μαγείας.

Τα πρώτα δύο βιβλία, σχετικά με τα ξόρκια και την άμυνα, τα φίλτρα και την βοτανολογία θα ανέβουν στην πλατφόρμα στις 27 Ιουνίου, ενώ τα επόμενα δύο θα ακολουθήσουν σύντομα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Ρόουλινγκ κυκλοφορεί ιστορίες που αφορούν την ιστορία του Χάρι Πότερ. Το 2017 είχε κυκλοφορήσει και το βιβλίο «Χάρι Πότερ: Η ιστορία της μαγείας» (Harry Potter: A History of Magic).

[yasr_overall_rating]

Πηγή:

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7086569/J-K-Rowling-set-release-FOUR-new-Harry-Potter-stories-month.html?ito=social-facebook&fbclid=IwAR3JE5Ic6PHrx4er_FVzducGfdsWX1O1_bpCWSZafw3zazwL9O6L3KbA0aI

Visited 3 times, 1 visit(s) today
Close