Written by 11:55 am News, Στήλες Views: 14

Outlander News

Και ήρθε, εν μέσω καλοκαιριού, η ανακοίνωση του Starz για την 5η σεζόν της αγαπημένης μας σειράς Outlander. Το κανάλι ανακοίνωσε ότι ο νέος κύκλος, που βρίσκεται ήδη στην παραγωγή, θα γυρίσει στις οθόνες μας στις αρχές του 2020.

Μερικοί θα έλεγαν «γλυκόπικρα νέα», μια και το 2020 μοιάζει μακρινό και ήδη, από το τέλος της προηγούμενης σεζόν, έχουν περάσει, σχεδόν, 6 μήνες. Με λίγα λόγια, η μία σεζόν από την άλλη θα απέχουν έναν ολόκληρο χρόνο. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι η σειρά ανανεώθηκε και για 6η σεζόν.

Η ιστορία του νέου κύκλου θα αφορά το πέμπτο βιβλίο της ομώνυμης σειράς βιβλίων της Νταιάν Γκάμπαλντον (Diana Gabaldon) με τίτλο «The Fiery Cross», που συνεχίζεται και πάλι στην Αμερική και στην Νότια Καρολίνα, με τον Τζέιμι και την Κλαιρ να προσπαθούν να προστατέψουν τους αγαπημένους τους και την φατρία Φρέιζερ.

Στην Ελλάδα έχουν εκδοθεί τα τρία πρώτα βιβλία της σειράς (Outlander, Dragonfly in Amber και Voyager), σε δύο τόμους έκαστο με την γενική ονομασία «Σάσεναχ», που στα γαελικά σημαίνει «η ξενομερίτισσα», από τις εκδόσεις Anubis. Οι τίτλοι είναι: «Σάσεναχ, η ξένη», «Σε ξένο χρόνο», «Παγιδευμένη στο χρόνο», «Οι φλόγες της εξέγερσης», «Στην δίνη των αιώνων» και «Σε ξένες ακτές».

Τα βιβλία θα τα βρείτε εδώ: https://anubis.gr/author-book/gabaldon-diana/

[yasr_overall_rating]

Πηγή: https://www.starz.com/series/outlander/episodes

Visited 14 times, 1 visit(s) today
Close