Written by 5:17 pm News, Στήλες Views: 25

Ο Γητευτής: Σεζόν 3 | Official Trailer | Netflix

Το Χάος έρχεται στο τρέιλερ της 3ης σεζόν του «Ο Γητευτής».

Ο δολοφόνος τεράτων Γκέραλντ της Ρίβια (Χένρι Καβίλ) έχει περάσει χρόνια στο «Ο Γητευτής», δηλώνοντας ουδέτερος. Όπως λέει στο τρέιλερ της 3ης σεζόν, «Ουδετερότητα — δεν θα σου στήσει άγαλμα, αλλά σίγουρα θα σε βοηθήσει να μείνεις ζωντανός».

Αλλά τα πράγματα είναι διαφορετικά για τον ήρωά μας τώρα που είναι οικογενειάρχης και του έχει ανατεθεί η φροντίδα της πριγκίπισσας Σιρίλα της Σίντρα (Φρέια Άλλαν), μιας τόσο ισχυρής παρουσίας, με την δύναμη του χάους – την πιο δύσκολα ελεγχόμενη δύναμη – και που την καταδιώκουν πολλές φατρίες στην ήπειρο.

Όπως είπε ο Καβίλ στο Tudum ενόψει της νέας σεζόν, «Τώρα, υπάρχει μια πραγματική απειλή. Είναι γνήσια, δεν είναι πλέον θεωρητική – είναι απτή. Και είναι πολύ, πολύ επικίνδυνη. Τώρα περπατούν στο λάκκο των λιονταριών, όπου κι αν πάνε».

Μπορείτε να δείτε μερικούς από αυτούς τους πραγματικό κινδύνους στο τρέιλερ, στο οποίο βλέπουμε τους Γκέραλντ, Σιρίλα και Γένιφερ (Άνια Σαλότρα) να πολεμούν μερικά από τα πολλά τέρατα, μάγους και άλλες δυνάμεις που βάλουν εναντίον τους φέτος.

Η 3η σεζόν είναι εμπνευσμένη από τον δεύτερο τόμο της σειράς βιβλίων «Ο Γητευτής» του Αντρέι Σαπκόφσκι «Ο Καιρός Της Περιφρόνησης» (Εκδόσεις SΕΛΙΝΙ), και θα δούμε τελικά τον ήρωά μας να υποκύπτει στα συναισθήματά του μετά από δύο σεζόν ατσάλινης και σκληρής αποστασιοποίησης. Όπως εξήγησε η δημιουργός Λόρεν Σμιντ Χίσριχ στο Tudum τον Απρίλιο, «για χρόνια, ο Γκέραλντ ισχυριζόταν ότι είναι ουδέτερος, απέφευγε την πολιτική και δήλωνε δημόσια ότι οι μάγοι δεν έχουν συναισθήματα – όλα αυτά για να κάνει τη ζωή του, ως δολοφόνος, πιο εύκολη στα ταξίδια του. Τον έχουμε δει να πολεμά τέρατα και τερατώδεις ανθρώπους και τον παρακολουθήσαμε να σκληραίνει τον εαυτό του, για να επιβιώσει. Αυτή τη σεζόν δεν μπορεί πλέον να το κάνει αυτό».

Τα νέα επεισόδια είναι «το αποκορύφωμα αυτού που χτίζαμε από τις προξγούμενες σεζόν», είπε η Χίρσιχ. «Θα δούμε τα πάντα στην ήπειρο να αλλάζουν, κάτι που είναι εξαιρετικά συναρπαστικό».

Δείτε τρέιλερ παραπάνω και διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το τι να περιμένετε στην 3η σεζόν του Γητευτή, η οποία κυκλοφορεί σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος, που αποτελείται από τα επεισόδια 1 έως 5, κυκλοφορεί στις 29 Ιουνίου και το δεύτερο μέρος με τα επεισόδια 6 έως 8 κάνει πρεμιέρα στις 27 Ιουλίου στο Netflix

Το βιβλίο θα το βρείτε εδώ: https://psihalos.gr/logotekhnia/?fbclid=IwAR1m6uTPgQWVoKdRizKeTdUxRISO-17n6UNNp5hPQkMt3ESvF6rLUDbbRo8

Πηγή: 

Visited 25 times, 1 visit(s) today
Close