Written by 4:22 pm News, Στήλες Views: 10

ONE PIECE | Official Teaser Trailer | Netflix

Ακολουθεί μια πρώτη ματιά της ζωντανής προσαρμογής του πιο δημοφιλούς manga στην ιστορία, γραμμένο από τον Eiichiro Oda.

Το ONE PIECE “σαλπάρει” στις 31 Αυγούστου μόνο στο Netflix.

Πειρατές, μαζευτείτε!

Το επίσημο teaser του ONE PIECE μόλις ξεκίνησε στο Tudum: A Netflix Global Fan Event στη Βραζιλία — και μπορείτε να συμμετάσχετε στην περιπέτεια αυτό το καλοκαίρι.

Το teaser μας συστήνει τον Iñaki Godoy ως Luffy, έναν νεαρό έφηβο με λαστιχένια επιδερμίδα που πλέει από νησιά σε ωκεανούς με το πλήρωμά του, καθώς αναζητούν τον μυστηριώδη θησαυρό του One Piece. Στους Godoy in the Straw Hats είναι ο Mackenyu ως Roronoa Zoro, η Emily Rudd ως Nami, ο Jacob Romero Gibson ως Usopp και ο Taz Skylar ως Sanji. 

 «Από τότε που ήμουν παιδί, η θάλασσα με καλούσε, οπότε ξεκινάω να ακολουθήσω τα όνειρά μου», λέει. «Θα γίνω Βασιλιάς των Πειρατών – το μόνο που χρειάζομαι είναι ένα πιστό πλήρωμα».

Η νέα σειρά ONE PIECE ζωντανεύει το δημοφιλές manga του δημιουργού Eiichiro Oda (γνωστό στους θαυμαστές ως Oda-Sensei) στην πρώτη live-action προσαρμογή του franchise. Γεμάτο με πολύχρωμους χαρακτήρες, πονηρούς κακούς και έναν ατελείωτο ορίζοντα για εξερεύνηση, το τρέιλερ μας δίνει την περιπέτεια που μπορούμε να περιμένουμε ως πιστά μέλη των Straw Hats.

Το καστ που είχε ανακοινωθεί προηγουμένως περιλαμβάνει τους Vincent Regan, Ilia Isorelýs Paulino, Morgan Davies, Aidan Scott, Langley Kirkwood, Jeff Ward, Celeste Loots, Alexander Maniatis, McKinley Belcher III, Craig Fairbrass, Steven Ward και Chioma Umeala. Το ONE PIECE είναι μια πειρατική περιπέτεια ζωντανής δράσης που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Shueisha και παραγωγή των Tomorrow Studios και Netflix. Ο Matt Owens και ο Steven Maeda είναι συγγραφείς, εκτελεστικοί παραγωγοί και showrunners. Οι Eiichiro Oda, Marty Adelstein και Becky Clements είναι επίσης εκτελεστικοί παραγωγοί.

Visited 10 times, 1 visit(s) today
Close