Written by 9:24 pm Reviews, Τέχνες Views: 0

Review: Peppermint

“Όταν χάνεις τα πάντα, δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ άλλο να χάσεις όταν πας να βρεις δικαιοσύνη”.

 

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη σημερινή μας ταινία. Όταν έστω και για μια στιγμή πάρεις τη λάθος απόφαση, δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να αποφύγεις τις συνέπειες. Σίγουρα όταν ο Κρις (Jeff Hephner) είπε να βγάλει κάποια έξτρα χρήματα για την οικογένειά του, δεν περίμενε ποτέ πως αυτό θα ήταν πραγματική καταδίκη για εκείνον και την κόρη του. Όμως όταν αυτό γίνεται μπροστά στα μάτια της γυναίκας του, Ράιλι (Jennifer Garner), το μόνο που ζητάει εκείνη είναι να καταδικαστούν οι υπαίτιοι.

Πόσο εύκολα μπορεί να είναι δίκαιο το σύστημα, όταν υπάρχει ένα καρτέλ από πίσω; Απλά καθόλου, όπως γίνεται και στην ιστορία μας. Το μόνο που μένει στην πρωταγωνίστρια τώρα είναι να πάρει εκείνη εκδίκηση και τη δικαιοσύνη στα χέρια της. Έπειτα από πέντε χρόνια που θεωρούνταν χαμένη, η Ράιλι κάνει το comeback της – και το κάνει αρκετά αισθητά. Α, το όνομα, παρ’ ότι περίεργο, έχει όμορφη συναισθηματική αξία.

Δεν ξέρω εάν αυτή η ταινία είναι και το comeback της Garner, αλλά σίγουρα οι σκηνές δράσης σε κάνουν να σκεφτείς πως είναι σαν να μην έλειψε ούτε μια μέρα από τέτοιες ταινίες. Παρά τη μεγάλη αποχή, το να μπει στα παπούτσια του ρόλου δεν της πήρε και πολύ! Μια καλή ταινία για να περάσεις ένα βράδυ με δράση και να ευχαριστηθείς με την κατάληξή της. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως είναι ακόμα μια ταινία με γυναίκα badass, μια πρωταγωνίστρια που σε κάνει να δεθείς ακόμα περισσότερο με τον ρόλο (ειδικά αν είσαι γυναίκα 😛 )

Cast and Crew

Jennifer Garner … Riley North
John Gallagher Jr. … Detective Stan Carmichael
John Ortiz … Detective Moises Beltran
Juan Pablo Raba … Diego Garcia
Annie Ilonzeh … FBI Agent Lisa Inman
Jeff Hephner … Chris North
Cailey Fleming … Carly North
Eddie Shin … FBI Agent Li

 

Επιμέλεια κειμένου: Χρύσα Βασιλείου

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close