Written by 10:04 pm Reviews, Τέχνες Views: 1

Χριστουγεννιάτικες ταινίες Netflix 2023 Γ'

Μια Πινελιά Χριστουγέννων (A Brush With Christmas)

Πρωταγωνιστές: Τζίλιαν Μάρεϊ (Jillian Murray), Τζόζεφ Κανάτα (Joseph Cannata), Τζαν Σκιν (Jan Skene)

Έτος: 2022

Διάρκεια: 1ω 23λ

Η Σάρλοτ είναι σεφ στην οικογενειακή επιχείρηση και εκκολαπτόμενη ζωγράφος. Παρ’όλο το ταλέντο της, επιμένει να βοηθάει την μητέρα της με το εστιατόριο και να παρατήσει την ζωγραφική (άριστα, κατά την γνώμη μου). Ο Γουάιατ είναι αρχιτέκτονας και γνωστός ζωγράφος. Βρίσκοντας έναν πίνακα της Σάρλοτ, τήν γνωρίζει και αυτό θα οδηγήσει στον έρωτα.

Η ηρωίδα με τα χτενισμένα φρύδια και ο ήρωας με το σαν-να-φοράει-περουκίνι συναντήθηκαν και έκαναν μια κάτω του μετρίου, βαρετή ταινία (εντάξει φταίει και ο σεναριογράφος με τον σκηνοθέτη). Ανούσια, χωρίς χημεία ήρωες, χωρίς πραγματική ιστορία και δύο μέτριοι ηθοποιοί παριστάνουν τους ζωγράφους, ζωγραφίζοντας παιδικές εικόνες.

Χάσιμο χρόνου!

Η βαθμολογία μου: 2/10

Χριστουγεννιάτικο Catering (Catering Christmas)

Πρωταγωνιστές: Merritt Patterson (), Ντάνιελ Λίσινγκ (Daniel Lissing), Μάικλ Χάνραχαν (Michael Hanrahan), Ρόζμαρι Ντάνσμορ (Rosemary Dunsmore)

Έτος: 2022

Διάρκεια: 1ω 26λ

Η Μόλι έχει την δική της εταιρεία κέτερινγκ και προσπαθεί να εδραιωθεί στην δουλειά. Η ευκαιρία παρουσιάζεται ότι θα αναλάβει το χριστουγεννιάτικο γκαλά του ιδρύματος Χάρισον, που ανήκει στην επιφανή οικογένεια της περιοχής. Ο Κάρσον Χάρισον είναι ανιψιός της Τζιν, προέδρου του ιδρύματος και γνωστός φωτογράφος. Έχει γυρίσει για τις γιορτές στο οικογενειακό σπίτι και θα αναλάβει την εποπτεία του κέτερινγκ. Οι δύο νέοι θα έρθουν κοντά και τα Χριστούγεννα δείξουν λίγη από την μαγεία τους.

Γλυκιά ταινία, με δυο πολύ καλούς ήρωες, με εμφανή την άνεση μεταξύ τους, σαν να είναι φίλοι. Εξαιρετικοί οι χαρακτήρες της Τζιλ και του Ρόμπερτ, με μια υπέροχη πρόταση γάμου. Θα περάσετε πολύ ευχάριστα βλέποντάς την και θα κατανοήσετε πιο το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Η βαθμολογία μου: 7/10

Χαίρομαι που είναι Χριστούγεννα (I’m Glad It’s Christmas)

Πρωταγωνιστές: Τζέσικα Λάουντς (Jessica Lowndes), Πωλ Γκριν (Paul Greene), Γκλάντις Νάιτ (Gladys Knight), Sierra Wooldridge (Σιέρα Γούλντριτζ)

Έτος: 2022

Διάρκεια: 1ω 25λ

Η Τζέσικα έχει όνειρο να πρωταγωνιστήσει στο Μπρόντγουεϊ και παλεύει τα τελευταία πέντε χρόνια να το πετύχει. Περνάει την μία οντισιόν μετά την άλλη, αλλά για κάποιον λόγο δεν τα καταφέρνει. Την τελευταία της χρονιά, που έχει δώσει και διορία στον εαυτό της να πετύχει, γνωρίζει τον Τζέισον, ο οποίος την πολιορκεί και προσπαθεί να την πείσει να συμμετάσχει σε μια εκδήλωση για την αναβίωση των χριστουγεννιάτικων εορτασμών στην περιοχή και ελπίζει το πνεύμα των Χριστουγέννων να κάνει το θαύμα του.

H Τζέσικα Λάουντς δεν με τρελαίνει σε καμμιά ταινία της και εδώ είναι υπερβολικά μακιγιαρισμένη και μοιάζει σαν… ξωτικό. Με ξανθά μαλλιά θα την έλεγες και ξαδέλφη του Λέγκολας(!). Αντιθέτως, η φίλη της Κριστίν –την παίζει η Σιέρα Γούλντριτζ– είναι πολύ πιο φυσική και άνετη. Και ο πρωταγωνιστής συμπαθητικός και πολύ καλός στον ρόλο του, αλλά –όπως και ο πρωταγωνιστής στο Χριστουγεννιάτικος άγγελος– δεν κολλάει μαζί της.

Ταινία που ίσως θα μπορούσε να πει δυο-τρία λογάκια για την επίτευξη ονείρων και στόχων, αλλά χάθηκε στην μετριότητα. Ακόμα και το όνομα της σπουδαίας Γκλάντις Νάιτ δεν κατάφερε να την βγάλει από την αφάνεια.

Η βαθμολογία μου: 3/10

Η Ντέιζι και το θαύμα των Χριστουγέννων (A Christmas Miracle for Daisy)

Πρωταγωνιστές: Τζιλ Βάγκνερ (Jill Wagner), Νικ Μπέιτμαν (Nick Bateman), Ρούμπι Τάπερ (Rubi Tupper), Τίγκαν Μος (Tegan Moss)

Έτος: 2021

Διάρκεια: 1ω 25λ

Η Γουίτνεϊ είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων και ζει σε μια μικρή πολή της Μοντάνα. Εγκατέλειψε την πολύβουη και απαιτητική Νέα Υόρκη για μια ήρεμη ζωή στην επαρχία. Πριν τα Χριστούγεννα αναλαμβάνει ένα μεγάλο έργο, την διακόσμηση ενός παλιού αρχοντικού, μόνο για να ανακαλύψει ότι ο νέος ιδιοκτήτης είναι ο πρώην της, που μετακομίζει στην πόλη μαζί με την κόρη του Ντέζι, που ζητάει μια πολύ συγκεκριμένη ευχή από τον Άγιο Βασιλη.

Εξεπλάγην που ο γνωστός Νικ Μπέιτμαν πρωταγωνιστεί σε τηλεοπτικές ταινίας των καναλιών Hallmark Channel και GAC Family. Περίμενα ότι θα συμμετείχε σε πιο ακριβές παραγωγές και όχι σε τηλεταινίες, με άγνωστους ηθοποιούς και η συγκεκριμένη εμπίπτει σε αυτή την κατηγορία. Η ιστορία, βέβαια, ήταν καλή και συγκινητική, με την μικρή Ντέζι (Ρούμπι Τάπερ ) να κλέβει την παράσταση.

Η βαθμολογία μου: 5/10

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close