Written by 5:39 pm Reviews, Τέχνες Views: 2

Χριστουγεννιάτικες ταινίες Netflix 2023 Β'

Και συνεχίζω ακάθεκτη την προβολή των χριστουγεννιάτικων ταινιών στο Νέτφλιξ.

Απολαύστε!

Χριστουγεννιάτικος Άγγελος (Angel Falls Christmas)

Πρωταγωνιστές: Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ (Chad Michael Murray), Τζέσικα Λάουντς (Jessica Lowndes), Ντέιβιντ Ρίαλ (David Reale)

Έτος: 2021

Διάρκεια: 1ω 24λ

Η Άλι είναι μια εργασιομανής γιατρός που δεν ενδιαφέρεται για τα Χριστούγεννα και το τι αντιπροσωπεύουν. Ο αρραβωνιαστικός της Τζος, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, διαλύει την σχέση τους, κουρασμένος από τις επιλογές της. Ο άγγελος Γκέιμπ αναλαμβάνει να τους ενώσει ξανά και να διδάξει στην Άλι τις πραγματικές αξίες της ζωής.

Ενώ το θέμα φαίνεται ενδιαφέρον και έχουμε και την παρουσία αγγέλων στην πλοκή, ο Τσαντ Μάικλ Μάρεϊ κάθε άλλο παρά άγγελος μοιάζει και σε όλη την ταινία φαίνεται σαν να βαριέται και να κάνει αγγαρεία. Η δε πρωταγωνίστρια άχρωμη και άοσμη δεν έχει καμμία χημεία με κανέναν πρωταγωνιστή.

Η βαθμολογία μου: 3/10

Η Ώρα των Χριστουγέννων (Christmas Time Is Here)

Πρωταγωνιστές: Ρούκια Μπέρναρντ (Rukiya Bernard), Ντουσέιν Γουίλιαμς (Dewshane Williams), Τομ Πίκετ (Tom Pickett)

Έτος: 2021

Διάρκεια: 1ω 26λ

Η Νία είναι κτηματομεσήτρια σε μια μικρή πόλη της πολιτείας της Νέας Υόρκης και το όνειρό της είναι να αναλάβει το ιστορικό μοτέλ των γονιών της. Ο Τζούλιαν προσλαμβάνει την Νία να βρει ακίνητο στην περιοχή, ώστε η εταιρεία του να οικοδομήσει ένα θέρετρο. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν θέλει να αγοράσει το μοτέλ των γονιών της και η Νία αρνείται να το πουλήσει, γιατί δεν θέλει να καταστρέψει την γραφικότητα του ακινήτου και όλες τις παιδικές της αναμνήσεις.

Γλυκιά, ρομαντική ταινία που περνάς μιάμιση ώρα ευχάριστα. Οι πρωταγωνιστές έχουν καλή χημεία και ειδικά ο πρωταγωνιστής, που είναι πολύ σημπαθητικός και ζεστός χαρακτήρας. Η μόνη πραγματική χριστουγεννιάτικη αναφορά είναι η «Άγια Νύχτα» στο τέλος της ταινίας, προβάλει όμως τις παραδοσιακές αξίες της αμερικανικής επαρχιακής πόλης, των δεσμών της κοινότητας και της διατήρησης της ιοκογένειας. Άλλωστε η ταινία ανήκει στην GAC που πρεσβεύει τα παραπάνω ιδανικά στις ταινίες της.

Η βαθμολογία μου: 6/10

Χριστούγεννα Όλο Χάρη (Um Natal Cheio de Graça – Christmas full of Grace)

Πρωταγωνιστές: Ζέσικα Καϊάνι (Gessica Kayane), Σέρζιο Μαλέιρος (Sergio Malheiros), Βέρα Φίσερ (Vera Fischer),

Έτος: 2022

Διάρκεια: 1ω 45λ

Ο Καρλίνιους, μετά την απιστία της κοπέλας του, γνωρίζει την Γκράσια και την καλεί στο σπίτι της οικογένειάς του για τα Χριστούγεννα. Η Γκράσα, κοπέλα γεμάτη ζωντάνια, συνηθισμένη να λέει ό,τι σκέφτεται και να χαίρεται την ζωή, φέρνει το απόλυτο χάος στην συγκαταβατική οικογένεια του Καρλίνιους, εν μέσω του πολέμου διαδοχής της εταιρείας από την σιδηρά κυρία Λαίδη Σοφία.

Ευχάριστη αισθηματική ταινία, που μας έρχεται από την Βραζιλία. Η ηρωίδα μπριόζα και εκρηκτική, κλέβει την παράσταση από την αρχή. Φυσικά, οι λατινόφωνες ταινίες είναι πολύ «inclusive» τα τελευταία χρόνια και η ηρωίδα μας είναι πέρα από τα συνηθισμένα πρότυπα ομορφιάς. Ζουμερή και γεμάτη καμπύλες, αλλά πολύ καλοσχηματισμένη, είναι πολύ όμορφη και λαχταριστή. Το μόνο της αρνητικό είναι ότι… κουνιέται πολύ, αλλά πάρα πολύ, όταν μιλάει και εκφράζεται έντονα στα πάντα. Ο ήρωας είναι, επίσης, πολύ γλυκός και το ζευγάρι έχει καλή χημεία. Ακούγονται και κάποια χριστουγεννιάτικα τραγούδια για την γέννησης του Χριστού και ολοκληρώνεται η χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.

Δείτε την!

Η βαθμολογία μου: 7/10

Family Switch

Πρωταγωνιστές: Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner), Εντ Χελμς (Ed Helms), Έμμα Μέιερς (Emma Myers), Μπράντι Νουν (Brady Noon), Ματίας Σβάικουφερ (Matthias Schweighöfer)

Έτος: 2023

Διάρκεια: 1ω 46λ

Τα μέλη της οικογένειας των Γουόκερ αλλάζουν σώματα μεταξύ τους, μετά από μια ευθυγράμμιση των πλανητών, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Η Τζες και ο Μπιλ δεν μπορούν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους Σίσι και Γουάιτ και θέλουν διαφορετικά πράγματα από τη ν ζωή. Μια κυρία θα τους «βοηθήσει» να μπει ο ένας στην θέση του άλλου και να κατανοήσουν τα συναισθήματα και τις επιθυμίες τους.

Συμπαθητική κωμωδία, με κάποιες καλές στιγμές και τον Ματίας Σβάικουφερ να κλέβει την παράσταση ως εκπαιδευτής σκύλων, ο οποίος αναλαμβάνει να φυλάξει το μωρό και τον σκύλο της οικογένειας που έχουν αλλάξει και αυτά θέση. Δεν νομίζω, όμως, να είδαμε και κάτι πρωτότυπο, αφού το θέμα είναι χιλιοπαιγμένο. Χριστούγεννα δεν είδαμε, αλλά είδαμε άστρα του Δαβίδ, αφίσες με happy kwanzaa (εορταστική αναφορά των μαύρων) και πολύ woke ατζέντα. Δείτε την, όμως, αν θέλετε να διασκεδάσετε για μιάμιση ώρα.

Η βαθμολογία μου: 5/10

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close