Written by 12:59 am News, Βιβλία Views: 2

«Εκείνοι που επιστρέφουν» υποψήφιο στα βραβεία Public. Ψήφισε τους και εσυ!

Πρόκειται για μια συλλογή εφτά διηγημάτων βασισμένων στην ελληνική παράδοση και λαογραφία που συνδέουν τις ιστορίες φαντασμάτων που διηγούνταν οι παλιοί, με το σήμερα.

Ελληνικό Διήγημα

Παρακάτω τo Top10 σε αλφαβητική σειρά, όπως αναδείχθηκε από τις ψήφους του κοινού στην Α’ Φάση των Βραβείων Βιβλίου Public. Ψήφισε τώρα το αγαπημένο σου και ανάδειξε το μεγάλο φετινό νικητή της κατηγορίας!

Μπορείτε να ψηφίσετε το βιβλίο και να το αναδείξετε στην πρώτη θέση ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.publicbookawards.gr/2020/vote2020.php?action=noemail

ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ
Αγνή Σιούλα, Γιώργος Γιώτσας
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει τα εξής αφηγήματα:

Καθένας πετάει κι από ένα ασημένιο φεγγάρι

Τι μπορεί να συμβεί όταν προδώσεις την οικογένειά σου και χαθείς στη λαγνεία και το εγωιστικό σου σύμπαν;

Το δώρο και η καταδίκη

Μια νεαρή μητέρα που μπερδεύει τη μητρική αγάπη. Ένας πατέρας που τον ενδιαφέρει μόνο η επαγγελματική του επιτυχία. Και μια γιαγιά που ξέρει, αλλά κανείς δεν την ακούει.

Ομίχλη στη Νιβέστα

Τι θα ανακαλύψει η νεαρή φοιτήτρια, που είναι το τρίτο πρόσωπο σε έναν γάμο, όταν θα επισκεφτεί τον άρρωστο παππού της που την καλεί στο Νυμφαίο;

Άνω Τελώνια

Μια ζοφερή ιστορία για έναν φιλόδοξο συγγραφέα και τον πλούσιο θείο του που τον καλεί σε βοήθεια.

Μια παλιά ιστορία

Η γιαγιά διηγείται μια παλιά ιστορία στην εγγονή της, η οποία έχει το μυαλό της στο αγόρι της που είναι μακριά, και δεν της δίνει μεγάλη σημασία. Αλλά πίσω από την παλιά ιστορία της γιαγιάς κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

Ονειροτόκος

Κάποια κορίτσια μπορούν να αγαπήσουν με όλο τους το είναι. Αν γνωρίζετε μια τέτοια κοπέλα, πρέπει να την προστατέψετε. Γιατί εκείνοι, την αναζητούν.

Ο γυρισμός του Ορέστη

Ένας επιτυχημένος άντρας επιστρέφει στη Σκοτίνα για την κηδεία του πατέρα του, που είχε παραμελήσει για χρόνια. Όμως, μαζί με τις τύψεις, τον περιμένει και μια ανείπωτη κατάρα.

Η έκδοση περιλαμβάνει artwork της Ελένης Ιατροπούλου.

 

Βρείτε το βιβλίο εδώ:  

http://likofos.gr/index.php?route=product/product&product_id=147

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close