Written by 12:58 pm Χωρίς κατηγορία Views: 0

Ακόμη ένα βιβλίο έγινε ταινία και έρχεται στο Netflix!

Η εκπληκτική νέα συνέχεια της επιτυχημένης ταινίας του Netflix, The Kissing Booth!

The Kissing Booth is open for business again!

Η Έλ Έβανς φαίνεται να έχει “εξημερώσει” επιτέλους το καυτό αγόρι της Νοα Φλιν, αλλά τώρα αντιμετωπίζει μια νέα πρόκληση. Ο Νοα βρίσκεται 3.000 μίλια μακριά στο Χάρβαρντ, που σημαίνει ότι είναι επίσημα ένα ζευγάρι εξ αποστάσεως – και είναι δύσκολο.

Σε τελική ανάλυση, πόσα μηνύματα και κλήσεις μπορούν να τους ικανοποιήσουν – και όταν η Ελ βλέπει μια ανάρτηση που υποδηλώνει ότι ο Νοα είναι πολύ φιλικός με κάποια άλλη, νιώθει συντετριμμένη.

Επιπλέον, είναι δύσκολο να αγνοήσει το νέο αγόρι, τον Λεβί. Είναι ευγενικός, γλυκός, χαριτωμένος – και σίγουρα ενδιαφέρεται για την Ελ.

Με κίνδυνο την καρδιά της, τι μπορεί να κάνει ένα κορίτσι;

 

Βρείτε το βιβλίο που βασίστηκε η πρώτη ταινία εδώ:

http://www.livanis.gr/Fila-me_p-2292437.aspx

Εκείνη είναι όμορφη, δημοφιλής – και δεν έχει δώσει ακόμα το πρώτο της φιλί.

Εκείνος είναι το “κακό παιδί” του σχολείου, που μπλέκει σε καβγάδες και οδηγεί μηχανή.

Όταν η Ελ φιλιέται με το μεγαλύτερο αδερφό του καλύτερού της φίλου, Λι, σε ένα διαγωνισμό φιλιού στο σχολείο, η ζωή της ανατρέπεται.

Ο χρόνιος, ανομολόγητος έρωτάς της για τον Νόα παίρνει σάρκα και, παρότι εκείνη αδυνατεί να το πιστέψει, οι δύο έφηβοι ερωτεύονται.

Ο φόβος της Ελ μήπως κλονιστεί η φιλία της με τον Λι ξεπερνιέται σχετικά γρήγορα και ανώδυνα και από τους δύο. Όταν όμως ο Νόα αναχωρεί για το Χάρβαρντ, στην άλλη άκρη της χώρας, θα λειτουργήσει η εξ αποστάσεως σχέση;

«Και τώρα θα τον φιλούσα. Το ήξερα πως δε χρειαζόταν να το κάνω αν δεν το ήθελα. Κανείς δεν μπορούσε να με αναγκάσει. Και αυτό ήταν το χειρότερο απ’ όλα: Ήξερα πως είχα την επιλογή να αρνηθώ, αλλά δεν μπορούσα.

Σκύψαμε και οι δύο μπροστά. Κι αν είχε κολλήσει μαλλί της γριάς στα δόντια μου; Κι αν είχα περίεργη γεύση; Σταμάτα, σταμάτα, σταμάτα! Το πρώτο μου φιλί…»

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close