Written by 10:09 am News, Βιβλία Views: 1

Το prequel των Αγώνων Πείνας σύντομα κοντά μας!

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΗΔΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΔΙΩΝ
Ημ/νία έκδοσης 21 Μαϊ 2020

The Ballad of Songbirds and Snakes  (The Hunger Games #0) by Suzanne Collins

«Η Μπαλάντα των αηδονιών και των φιδιών» (Αγώνες πείνας #0) της Σούζαν Κόλινς)

Η φιλοδοξία θα τον ωθήσει.
Ο ανταγωνισμός θα τον οδηγήσει.
Αλλά η εξουσία έχει το αντίτιμό της.

Είναι το πρωί της αποκομιδής που θα ξεκινήσουν οι δέκατοι, ετήσιοι Αγώνες Πείνας. Στο Καπιτώλιο, ο δεκαοχτάχρονος Κοριολάνους Σνόου ετοιμάζεται για την μοναδική του ευκαιρία προς την δόξα, ως μέντορας στους Αγώνες. Ο αλλοτινός οίκος των Σνόου έχει πέσει σε δυσμένεια και ο Κοριολάνους ελπίζει στην τύχη, ως την μοναδική του ευκαιρία, να μπορέσει να ξεχωρίσει, να ξεγελάσει και να ξεπεράσει τους συμμαθητές του για να καθοδηγήσει αυτός την νικηφόρα ομάδα.

Οι πιθανότητες είναι εναντίον του. Του έχει δοθεί η ταπεινωτική ανάθεση της καθοδήγησης της γυναικείας ομάδας από την περιοχή 12, οι κατώτεροι των κατώτερων. Οι μοίρες τους είναι τώρα εντελώς συνυφασμένες – κάθε επιλογή που κάνει ο Κοριολάνους μπορεί να οδηγήσει στην εύνοια ή στην αποτυχία, στον θρίαμβο ή στην καταστροφή. Μέσα στην αρένα θα είναι αγώνας μέχρι θανάτου. Έξω από την αρένα, ο Κοριολάνους αρχίζει να διαισθάνεται την καταδίκη της ομάδας του… και πρέπει να ζυγίζει την ανάγκη του να ακολουθήσει τους κανόνες εναντίον της ανάγκης του να επιζήσει, με οποιονδήποτε τρόπο χρειαστεί.

 

 

author_imageH ΣΟΥΖΑΝ ΚΟΛΙΝΣ γεννήθηκε το 1962 στο Κονέκτικατ των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου ζει μέχρι σήμερα. Ξεκίνησε τη συγγραφική της καριέρα γράφοντας σενάρια για παιδικές τηλεοπτικές εκπομπές. Η πρώτη της λογοτεχνική απόπειρα, μια σειρά για παιδιά με τίτλο The Underland Chronicles, τιμήθηκε με πληθώρα βραβείων, κυκλοφόρησε σε 21 χώρες και μπήκε στη λίστα των ευπώλητων βιβλίων των New York Times. Η επόμενη σειρά της, η τριλογία ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, έγινε παγκόσμιο μπεστ σέλερ. Έχει κυκλοφορήσει σε πάνω από 56 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 51 γλώσσες. Τιμήθηκε με πολλά βραβεία, ενώ μεταφέρθηκε με τεράστια επιτυχία στη μεγάλη οθόνη από τη Lionsgate. Μέχρι σήμερα τα βιβλία της έχουν πουλήσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν οι τρεις τίτλοι της τριλογίας: ΑΓΩΝΕΣ ΠΕΙΝΑΣ, ΦΩΤΙΑ, ΚΟΤΣΥΦΟΚΙΣΣΑ.

 

 

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close