Written by 12:55 am Reviews, Τέχνες Views: 1

Review : BirdBox

Και ναι, ακόμα μια φορά που με κέρδισε κάτι που είδα στο Netflix (υπόσχομαι πως δεν με πληρώνουν αυτοί, αλλά σίγουρα το πληρώνω εγώ και φροντίζω να δω τα πάντα!). Αυτό λοιπόν ήταν το Birdbox με τη Sandra Bullock. Από τη στιγμή που είδα το τρέιλερ, σκέφτηκα πως θέλω απλά να το δω!

Μιας και έκανε αρκετό κρύο, ήταν η καλύτερη ευκαιρία για να κάτσω κάτω από τα σκεπάσματα – και εννοείται έχοντας έτοιμο το ποπ κορν δίπλα μου! Ξεκινά, λοιπόν, η ταινία, όπου βλέπουμε τη Bullock να ζωγραφίζει και συγχρόνως να βλέπει τις ειδήσεις, όπου κάτι περίεργο ωθεί τον κόσμο στην αυτοκτονία. Κλασικά, όμως, η πρωταγωνίστρια μας δεν δίνει

και πολύ βάση σε αυτό που βλέπει, ενώ μετά από λίγο εμφανίζεται και η αδερφή της. Βλέπουμε σε σύντομο χρονικό διάστημα το δίδυμο Bullock – Paulson (οι οποίες ήταν και πάλι μαζί στο Ocean’s 8), ανάμεσα στις οποίες υπάρχει, για ακόμα μια φορά, μια ωραία χημεία, η οποία και στην συγκεκριμένη ταινία σε πείθει πως όντως είναι αδερφές.

Χωρίς να θέλω να ξεφύγω πολύ από το θέμα, η Malorie (Bullock) είναι έγκυος και πρέπει να πάει να κάνει τον καθιερωμένο έλεγχο στο νοσοκομείο όπου την πηγαίνει η αδερφή της, Jessica (Paulson). Η Bullock, όμως, μετά από αυτό που είδε στην τηλεόραση, κοιτάει και λίγο πίσω από την πλάτη της. Μετά τα πρώτα χαλαρά λεπτά της ταινίας, ΜΠΑΜ!, ξεκινάει η δράση και ένα στρες το οποίο απλά δεν ξέρεις πώς να διαχειριστείς!

Είναι η δεύτερη ταινία με τη Bullock που με έχει κάνει να σταματήσω να καταβροχθίζω τον κουβά μου με τα ποπ κορν! Μετά τα πρώτα έντονα λεπτά, ξεκινάει και ένα ακόμα στρες – αυτό της επιβίωσης. Και, βασικά, της τυφλής επιβίωσης. Ναι, αν βγεις έξω και έχεις τα μάτια σου ακάλυπτα, αυτό που βλέπεις σε ωθεί στο να κάνεις σίγουρα κακό στον εαυτό σου. Αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση (χωρίς να θέλω να κάνω κανένα spoiler), είναι το ότι, όταν η ζωή σου μπορεί κυριολεκτικά να κριθεί από μια ματιά, σε κάνει να κρατάς άτομα πολύ σημαντικά για σένα σε μια απόσταση την οποία, κάτω από άλλες συνθήκες, δεν θα την είχες!

Σίγουρα το συνιστώ για μια βραδιά  κάτω από τα σκεπάσματα, αγκαλιά με ό,τι πιο “βρόμικο” τσιπς υπάρχει στο ντουλάπι!

Πρωταγωνιστούν : 
Sandra Bullock … Malorie
Trevante Rhodes … Tom
John Malkovich … Douglas
Sarah Paulson … Jessica
Jacki Weaver … Cheryl
Rosa Salazar … Lucy
Danielle Macdonald … Olympia
Lil Rel Howery … Charlie
Tom Hollander … Gary
Machine Gun Kelly … Felix (as Colson Baker)
BD Wong … Greg

 

Επιμέλεια κειμένου: Χρύσα Βασιλείου

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close