Written by 1:06 pm Events, Τέχνες, Χωρίς κατηγορία Views: 2

46ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

01 – 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30
Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00
Κυριακή: 10:30 – 15:00 & 18:00-22:30

Το Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου, ένας θεσμός που για πολλές δεκαετίες πλουτίζει την πολιτιστική ζωή της πόλης μας.

Το 46ο Φεστιβάλ Βιβλίου διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, την ΕΡΤ, το Εθνικό Θέατρο, το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος και το Θέατρο Τέχνης Κάρολου Κουν. Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και με την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.).

Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος». Το βιβλίο χρωστάει ένα μεγάλο κεφάλαιο στη σκηνή και την οθόνη, που έδωσαν την αφορμή να αναπτυχθεί μια πλούσια βιβλιογραφία γύρω από τις δύο αυτές τέχνες.

Στο πλαίσιο του κεντρικού αφιερώματος θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

Το κεντρικό αφιέρωμα της φετινής διοργάνωσης είναι «Βιβλίο-Θέατρο-Κινηματογράφος».

Οι κεντρικές εκδηλώσεις και οι ποικίλες δράσεις (θέατρο, μουσική, παρουσιάσεις βιβλίων και διάφορα άλλα δρώμενα), με φόντο τους χιλιάδες τίτλους βιβλίων, δημιουργούν για τους επισκέπτες ένα ιδανικό περιβάλλον αναψυχής και πνευματικής αναβάθμισης.

Τη φετινή αφίσα του Φεστιβάλ βιβλίου κοσμεί έργο του κορυφαίου Έλληνα ζωγράφου Θεόδωρου Πανταλέων.

Τα επίσημα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 04 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 20:00.

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close