Written by 4:36 pm News, Βιβλία Views: 2

Έρχονται από τις εκδόσεις Διόπτρα.

BTS

Beyond The Story: Η 10χρονη πορεία των BTS

Official BTS book

ΕΡΧΕΤΑΙ.  9 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Η αποκάλυψη εξωφύλλου θα γίνει στις 13 Ιουνίου, στην επέτειο δημιουργίας των BTS.

 
 
  
 
Μέσα απ’ τις σκιές

Ο έρωτας μοιάζει πιο όμορφος τη νύχτα, λίγο πριν από την αυγή.
Πόσο απλό είναι να βρεις τον ιδανικό σύντροφο; Για την Έλισαντ Έντζερτον ένας γάμος δεν είναι αποτέλεσμα μιας ρομαντικής ιστορίας αγάπης, αλλά το κλειδί για μια καλύτερη ζωή. Βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς μέχρι να παντρευτεί είναι καταδικασμένη να βρίσκεται υπό τη στενή εποπτεία του αυταρχικού θείου της. Απεγνωσμένη να ξεφύγει από την τυραννία του και να διεκδικήσει την ελευθερία της, είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα! Πόσο μακριά όμως μπορεί να φτάσει;

Ο λόρδος Βερ έχει συνηθίσει πια να εντοπίζει τις δόλιες παγίδες. Ως μυστικός πράκτορας του Στέμματος έχει εντοπίσει μερικούς από τους πιο ύπουλους εγκληματίες στο Λονδίνο. Όμως η καλή κοινωνία τον λογαριάζει ως έναν ακόμα αφελή, ακίνδυνο εργένη. Η τέλεια κάλυψη ενός κατασκόπου. Τίποτα όμως δεν τον είχε προετοιμάσει για τη σκανδαλώδη παγίδα της Έλισαντ.  Αναγκασμένοι να παντρευτούν άμεσα, η Έλισαντ και ο Βερ θα έρθουν αντιμέτωποι με ένα ακαταμάχητο πάθος, με μια έλξη που δεν υπολόγισαν. Όμως ένα σκοτεινό μυστικό που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή και των δύο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί… Μπορούν να μάθουν να εμπιστεύονται ο ένας τον άλλο;

Ανακαλύψτε τη σειρά «Η Τριλογία του Λονδίνου»:
* Κατά συνθήκη γάμος
* Προσωπικές υποθέσεις
* Μέσα απ’ τις σκιές 

 

Το σχέδιο του Τζέιμι ΜακένζιΠριν από έξι χρόνια μια μοιραία συνάντηση κατέληξε σε ένα παθιασμένο φιλί…
Αυτό το φιλί δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της η Ίβι ΜακΝάιτ όταν συναντά τυχαία τον Τζέιμι Μακένζι. Μια ανάμνηση που δεν ταιριάζει καθόλου σε μια καθωσπρέπει αρραβωνιασμένη κοπέλα. Δεν βοηθά καθόλου το ότι ξαφνικά ο Τζέιμι εμφανίζεται διαρκώς μπροστά της, όσο κι αν προσπαθεί να τον αποφύγει. Εμφανίζεται πάντα στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσει την Ίβι και την οικογένειά της, για να γνωρίσει τον αρραβωνιαστικό της και το κυριότερο: Θα δεχτεί να βοηθήσει την Ίβι σε μια απόλυτα παρακινδυνευμένη απόφαση να σώσει τον πατέρα της καλύτερης φίλης της από την οικονομική καταστροφή. Ο Τζέιμι διαρκώς ψάχνει αυτό το «κάτι» που θα δώσει νόημα στη ζωή του, προσπαθώντας να κάνει περήφανο τον πατέρα του. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο, αλλά δεν έχει καταφέρει να βρει αυτό που ψάχνει. Όταν θα συναντήσει ξανά την Ίβι, θα βρει την απάντηση σε όλα όσα αναζητούσε. Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, καθώς εκείνη ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν άλλο άνδρα. Ο Τζέιμι θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την αποφασιστικότητα και την επιδεξιότητα του Ίαν Μακένζι, προκειμένου να κερδίσει την καρδιά της.
Αυτό που δεν έχει όμως υπολογίσει είναι ότι για να κλέψει την καρδιά της θα πρέπει να σχεδιάσει μια πραγματική κλοπή, καθώς η Ίβι είναι αποφασισμένη να διαρρήξει το Βρετανικό Μουσείο!Σημείωμα της συγγραφέως:
Το βιβλίο διαδραματίζεται στην εδουαρδιανή εποχή (περίπου 1901-1910) και αποτελεί την αρχή για μία νέα σειρά ιστοριών αφιερωμένη στην επόμενη γενιά της οικογένειας Μακένζι, δηλαδή στα παιδιά του Ίαν, του Μακ, του Κάμερον, του Χαρτ και των υπόλοιπων ηρώων που αγαπήσαμε!
 
Τα βιβλία της σειράς:
Βιβλίο 1: Το πάθος του λόρδου Μακένζι
Βιβλίο 2: Το πορτρέτο της λαίδης Ιζαμπέλα
Βιβλίο 3: Ένα φιλί τη φορά
Βιβλίο 4: Η τέλεια σύζυγος
Βιβλίο 5: Η αποπλάνηση του Έλιοτ ΜακΜπράιντ
Βιβλίο 6: Μαντεύοντας την καρδιά
Βιβλίο 7: Κλέφτης φιλιών
Βιβλίο 8: Η αρπαγή
Βιβλίο 9: Ο δάσκαλος ζωγραφικής
Βιβλίο 10: Κυνηγός θησαυρών
Βιβλίο 11: Το ξέφωτο
 
 
Βεντέτα στον ΒόσποροΚάποτε οι τρεις κόρες του δασκάλου Γιδεών πήραν φαρμάκι και πέθαναν η μία μετά την άλλη μέσα σε έξι μήνες.
Χρόνια μετά, το κρίμα τους πέφτει βαρύ πάνω σε δύο οικογένειες.Κωνσταντινούπολη 1955. Η ξελογιάστρα Πόλη της ομίχλης και της αστραπής.
Δύο οικογένειες Ρωμιών που τους χωρίζει σκληρή βεντέτα θα βρεθούν στη δίνη του φοβερού πογκρόμ της 6ης Σεπτεμβρίου.
Κι ενώ η ρωμιοσύνη της Πόλης ζει την τουρκική Νύχτα των Κρυστάλλων, οι δύο οικογένειες θα δώσουν αγώνα επιβίωσης ενάντια στον κοινό εχθρό, αλλά και αγώνα μίσους και εκδίκησης μεταξύ τους. Ένας νεαρός μοναχός που συγκλονίζεται όταν η καρδιά του ξεσηκώνεται ενάντια στην αποστολή του, μια απλή κοπέλα που αναγκάζεται να δώσει την άνιση μάχη με το πεπρωμένο, θαμμένα μυστικά που στοιχειώνουν και μαίνονται. Το Πέραν, το Ιωακείμειο Παρθεναγωγείο, το Μπαλάτ, η Πρίγκηπος, το ρωμαίικο ορφανοτροφείο είναι η πολυσύνθετη αρένα όπου αναμετριέται το πάθος με το καθήκον και η Μοίρα με τον Θεό.
 
 
Άτλας: Η ιστορία του Πα ΣαλτΉταν το 2015 όταν κυκλοφόρησε το πρώτο βιβλίο από τις Κόρες των Αστεριών. 664 σελίδες στον αριθμό και ακολούθησαν πολλές περισσότερες. Ξεκίνησαν ως μια έμπνευση από τον αστερισμό των Πλειάδων και εξελίχθηκαν σε παγκόσμιο εκδοτικό φαινόμενο.
Από το πρώτο βιβλίο, τις Κόρες των αστεριών, με το οποίο μας συστήθηκε η Lucinda Riley, νιώθαμε πως κρατάμε ένα πολύ όμορφο κα διαφορετικό μυθιστόρημα. 8 χρόνια μετά, έχοντας ταξιδέψει σε όλες τις γωνιές της Γης, αυτό το ταξίδι ολοκληρώνεται με το Άτλας: Η ιστορία του Πα Σαλτ1928, Παρίσι
Ένα αγόρι βρίσκεται μισοπεθαμένο και μια μεγαλόψυχη οικογένεια το περιμαζεύει.
Καλοσυνάτο, τρομερά ώριμο για την ηλικία του και χαρισματικό, το αγοράκι ανθίζει στο νέο του σπιτικό και η οικογένεια του δείχνει μια ζωή που δεν φανταζόταν ούτε στα όνειρά του.
Ωστόσο ο μικρός αρνείται να μιλήσει και να πει ποιος στ’ αλήθεια είναι. Μεγαλώνει, ερωτεύεται και σπουδάζει στο έγκριτο Ωδείο του Παρισιού.
Μπορεί πια σχεδόν να ξεχάσει τα δεινά που βίωσε στο παρελθόν και τον όρκο που έχει δώσει. Σε όλη την Ευρώπη, όμως, το κακό γιγαντώνεται και κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής. Κατά βάθος, ο νεαρός ξέρει ότι θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να τραπεί ξανά σε φυγή.2008, Αιγαίο Πέλαγος
Για πρώτη φορά, οι επτά κόρες βρίσκονται όλες μαζί πάνω στον «Τιτάνα» για να πουν το ύστατο χαίρε στον μυστηριώδη πατέρα που λάτρευαν. Έκπληκτες, ανακαλύπτουν ότι ο Πα Σαλτ επέλεξε να εμπιστευτεί στη χαμένη κόρη το μυστικό για το παρελθόν και των επτά τους. Όμως, με κάθε αλήθεια που έρχεται στο φως, γεννιέται και ένα άλλο ερώτημα.
Οι αδελφές αναγκάζονται να έρθουν αντιμέτωπες με το γεγονός ότι ο λατρεμένος πατέρας τους ήταν κάποιος που στην ουσία γνώριζαν ελάχιστα.
Αλλά και με κάτι που τις συγκλονίζει ακόμα περισσότερο: ότι αυτά τα από χρόνια θαμμένα μυστικά μπορεί να εξακολουθούν μέχρι και σήμερα ακόμα να έχουν συνέπειες για εκείνες. Καταγράφοντας το χρονικό μιας ολόκληρης ζωής γεμάτης αγάπη και απώλειες, διασχίζοντας σύνορα και ωκεανούς, το βιβλίο Άτλας: Η Ιστορία του Πα Σαλτ οδηγεί τη σειρά Οι Κόρες των Αστεριών σ’ ένα συνταρακτικό, αξέχαστο τέλος!
 
Ανακαλύψτε όλη τη σειρά: Οι Κόρες των Αστεριών
 
 

Ατελώς υπέροχοιΌταν συναντάς κάποιον που είναι καλός για σένα, δεν θα σε γεμίσει με ανασφάλειες εστιάζοντας στα ελαττώματά σου. Θα σε γεμίσει με έμπνευση, γιατί θα επικεντρωθεί στα καλύτερα κομμάτια του εαυτού σου.

Τότε
Δύο άνθρωποι ερωτευμένοι, χαρούμενοι, ελεύθεροι.

Τώρα
Δύο άνθρωποι βουτηγμένοι στη θλίψη, στην απογοήτευση, στην απελπισία. Η τέλεια αγάπη ανάμεσα στην Κουίν και στον Γκράχαμ απειλείται από τον ατελή γάμο τους. Οι αναμνήσεις, τα λάθη και τα μυστικά που θάβουν όλα αυτά τα χρόνια έρχονται στην επιφάνεια και καταλήγουν να τους χωρίζουν. Το μόνο πράγμα που μπορεί να τους σώσει είναι το ίδιο πράγμα που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση τους για πάντα. Μια ρεαλιστική ιστορία για ένα ζευγάρι που απέχει από το τέλειο, για ένα ζευγάρι αποξενωμένο, που υψώνει τείχη καταστρέφοντας κάθε όμορφη ανάμνηση που έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια. Μπορεί όμως μια δυνατή αγάπη να επιβιώσει ανάμεσα σε δύο ατελείς ανθρώπους.

 

Ο Οίκος της Γης και του ΑίματοςΔεμένοι με αίμα.
Παρασυρμένοι από τον πόθο.
Ελεύθεροι από το πεπρωμένο.
Η Μπράις Κουίνλαν ήταν η ψυχή της Κρέσεντ Σίτι, διασκέδαζε όλη νύχτα στα κλαμπ μαζί με ένα πλήθος από ξωτικά, φαύνους και μεταλλαγμένους.
Και ξαφνικά ένας δαίμονας σκότωσε τους καλύτερους φίλους της, αφήνοντάς τη μόνη σε έναν κόσμο εχθρικό.

Δύο χρόνια αργότερα, ο καταδικασμένος δολοφόνος είναι πίσω από τα σίδερα, αλλά οι φόνοι ξεκινούν πάλι.
Οι αρχηγοί της πόλης διατάζουν την Μπράις να βοηθήσει στην έρευνα.
Στέλνουν έναν έκπτωτο άγγελο, τον Χαντ Αθαλάρ, να βεβαιωθεί ότι θα το κάνει.
Καθώς η Μπράις προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια –και να αντισταθεί στην έλξη που νιώθει για τον βλοσυρό άγγελο που έχει γίνει η σκιά της–, καταλήγει να ακολουθήσει ένα μονοπάτι που θα την οδηγήσει στο δικό της σκοτεινό παρελθόν.

 

Η νευρολογία του έρωταΗ νεαρή νευροεπιστήμονας Μπι Χουνιγκσβάσερ ζει με γνώμονα την απάντηση σε ένα απλό ερώτημα-κλειδί: Τι θα έκανε η Μαρί Κιουρί σε μια ανάλογη περίσταση;
Είναι απόλυτα βέβαιη ότι αν η NASA αναγνώριζε την ακαδημαϊκή της έρευνα ως καινοτόμα και την όριζε επικεφαλής ενός πρότζεκτ, η Μαρί θα έλεγε «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη.
Προφανώς. Πρόκειται για το απόλυτο «όνειρο που γίνεται πραγματικότητα» κάθε επιστήμονα.
Όμως η μητέρα της σύγχρονης φυσικής δεν χρειάστηκε ποτέ να συνεργαστεί με τον Λίβαϊ Γουάρντ.

Ναι, ο Λίβαϊ είναι θεωρητικά γοητευτικός τύπος.
Όμως έχει δείξει ξεκάθαρα τα συναισθήματά του για την Μπι στο πανεπιστήμιο – για κάποιο (ανεξήγητο) λόγο τη σιχαίνεται. Και όπως έχει αποδείξει πολλάκις η ζωή, οι άσπονδοι εχθροί εργάζονται καλύτερα όταν απέχουν… έτη φωτός μεταξύ τους. Όμως όταν ο εξοπλισμός που περιμένει δεν έρχεται ποτέ και το υπόλοιπο προσωπικό στα εργαστήρια της ΝΑSA την αγνοεί, η Μπι βλέπει τον Λίβαϊ να γίνεται σχεδόν σύμμαχός της, να υποστηρίζει την έρευνά της, να είναι ακόμα και ευγενικός μαζί της…Ξαφνικά οι νευρώνες της Μπι παίρνουν φωτιά, αλλά καμία λογική σκέψη δεν μπορεί να αιτιολογήσει αυτή τη συμπεριφορά!
Αργά ή γρήγορα θα καταλάβει ότι η λογική δεν λειτουργεί στον έρωτα, και τότε μένει να απαντηθεί ένα μόνο ερώτημα:
Τι θα κάνει η Μπι Χουνιγκσβάσερ;

 

Νικ και ΤσάρλιΌσο η απόσταση μεγαλώνει, τόσο η αγάπη δυναμώνει…

ΤΣΑΡΛΙ: Τα έχω με τον Νικ Νέλσον εδώ και δύο χρόνια.
Τρελαίνεται για το ράγκμπι, τους σκύλους, τον ήχο των μαρκαδόρων στο χαρτί, τα σκίτσα που φτιάχνει στα παπούτσια του… Τρελαίνεται και για μένα.

ΝΙΚ: Τι κάνουμε ο Τσάρλι κι εγώ όταν είμαστε μαζί;
Βλέπουμε ταινίες. Χαζεύουμε βιντεάκια. Φασωνόμαστε. Μαγειρεύουμε. Κουβεντιάζουμε. Καβγαδίζουμε. Γελάμε. Ίσως είμαστε βαρετό ζευγάρι. Όμως, ειλικρινά, δεν μας πειράζει καθόλου. Όλοι ξέρουν ότι ο Νικ και ο Τσάρλι είναι αχώριστοι.
Όμως τώρα ο Νικ θα φύγει για το πανεπιστήμιο, αφήνοντας μόνο του τον Τσάρλι που δεν έχει τελειώσει ακόμα το σχολείο. Καθώς πλησιάζει η στιγμή του αποχωρισμού, αρχίζουν και οι δύο να αναρωτιούνται αν η αγάπη τους είναι αρκετά δυνατή για να αντέξει την απόσταση που θα τους χωρίζει.
Στο κάτω κάτω, οι εφηβικοί έρωτες σπάνια κρατούν για πάντα.

 
 
 
 
Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close