Written by 9:59 pm News, Τέχνες Views: 3

Fantasy Festival 2022

 

Το FANTASY FESTIVAL είναι ένα νέο, ετήσιο Πολιτιστικό φεστιβάλ με θεματικό αντικείμενο το Φανταστικό, που πραγματοποιείται στις αρχές φθινοπώρου στην Αθήνα.

Στόχος μας είναι η διοργάνωση ενός σύγχρονου και δυναμικού φεστιβάλ το οποίο:

Προάγει την ευρύτερη κουλτούρα του Φανταστικού μέσα από τη λογοτεχνία, τη μουσική, τον χορό, το θέατρο, τη χειροτεχνία, το παιχνίδι, και τις εικαστικές τέχνες.
Δίνει βήμα σε εταιρείες, επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δραστηριοποιούνται εμπορικά στον χώρο του Φανταστικού, να παρουσιάσουν τις δημιουργίες, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Συγκεντρώνει όλους τους ανθρώπους που αγαπάνε το Φανταστικό – τα βιβλία, τα κόμικς, τα επιτραπέζια, τα videogames και σχετικά χόμπι– σε ένα χώρο στον οποίο θα μπορούν να ενημερωθούν και να ψυχαγωγηθούν παρακολουθώντας και συμμετέχοντας σε πληθώρα δρώμενων.

Όραμά μας, η δημιουργία ενός πρωτοποριακού, διαδραστικού φεστιβάλ, που προάγει τον πολιτισμό, την εκπαίδευση, την περιβαλλοντική συνείδηση και την ελευθερία της έκφρασης μέσα από τη δημιουργία και που αποτελεί μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες.

Visited 3 times, 1 visit(s) today
Close