Written by 12:23 pm News, Στήλες Views: 9

Το «Vampire Academy» επιστρέφει στην μικρή οθόνη!

Η μεταφορά της σειρά μυθιστορημάτων «Vampire Academy» της Ρισέλ Μιντ (Richelle Mead) έχει ήδη συμφωνηθεί με το κανάλι «Peacock», με τις Τζούλι Πλεκ (Julie Plec) και Μάργκαριτ Μάκινταϊαρ (Marguerite MacIntyre) να αναλαμβάνουν το σενάριο και την παραγωγή, όπως αναφέρει το Variety.

Η σειρά βιβλίων είναι αγαπημένη της Πλεκ, η οποία είναι γνωστή για την συμπαραγωγή της σειράς «The Vampire Diaries».

  “Η Τζούλι Πλεκ δημιούργησε έναν από τους πιο αγαπημένους κόσμους στο «The Vampire Diaries» και τις συνέχειες της «The Originals» και «Legacies» και ετοιμάζεται να προσφέρει στο παθιασμένο πλέον κοινό μια ολοκαίνουργια ιστορία, στο κανάλι Peacock,” δήλωσε η Λίζα Κατς (Lisa Katz), υπεύθυνη σεναρίου της εταιρείας «NBC Universal Television and Streaming», στην οποία ανήκει το «Peacock». “Η Τζούλι είναι γνωστή για τα συναρπαστικά δράματα και ξέρουμε ότι το «Vampire Academy» θα κρατήσει τους θεατές του Peacock στην κόψη του ξυραφιού”.

Στο «Vampire Academy», η φιλία δύο νεαρών κοριτσιών κατορθώνει να ξεπεράσει τις τεράστιες διαφορές των κοινωνικών τάξεών τους, καθώς ετοιμάζονται να ολοκληρώσουν την εκπαίδευσή τους και να εισέλθουν στην βασιλική κοινωνία των βαμπίρ. Το πρώτο βιβλίο της σειράς είχε μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη το 2014, ενώ έξι βιβλία έχουν εκδοθεί συνολικά στην σειρά, μεταξύ 2007 και 2010.

«Όταν υπέγραψα στην «Universal Television», με ρώτησαν ποια παραγωγή ήταν εκείνη που θα πέθαινα να αναλάβω και η άμεση απάντησή μου ήταν το «Vampire Academy», δήλωσε η Πλεκ. Οι Πλεκ και Μάκινταϊαρ θα είναι υπεύθυνοι, συγγραφείς και εκτελεστικοί παραγωγοί της σειράς. Η Πλεκ και η Έμιλυ Κλαμινς θα αναλάβουν την εκτελεστική παραγωγή, υπό την επωνυμία της «My So-Called Company», ιδιοκτησίας της Πλεκ, μαζί με τους Ντον Μέρφι «Don Murphy» και Σούζαν Μόντφορντ «Susan Montford» της «Angry Films», Ντίπακ Νέιερ «Deepak Nayer» και Τζίλιαν Ντεφρεν «Jillian DeFrehn». Η «Universal Television» θα αναλάβει την συνολική παραγωγή. Η Πλεκ, την στιγμή που μιλάμε, έχει προχωρήσει σε μια συμφωνία επί του συνόλου με το στούντιο.

“Με τα «The Vampire Diaries» και «The Originals», η Τζούλι Πλεκ κατάκτησε και μάγεψε το κοινό, με αξέχαστους χαρακτήρες, συναρπαστικές ιστορίες και υπέροχες αποδράσεις”, δήλωσε η Έριν Άντερχιλ (Erin Underhill), πρόεδρος της «Universal TV». “Το «Vampire Academy» τα προσφέρει όλα! Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που βλέπουμε το φιλόδοξο και δημιουργικό όραμα της Τζούλι, γι’ αυτόν τον ξεχωριστό κόσμο, να ζωντανεύει και ανυπομονούμε να μοιραστούμε τη σειρά με τους θεατές του «Peacock». Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι θαυμαστές θα λατρέψουν αυτό που ετοιμάζουμε”.

Εκτός των «The Vampire Diaries», «The Originals» και «Legacies» – που αποτελούνται από περισσότερα από 300 επεισόδια – η Πλεκ είναι, επί του παρόντος, εκτελεστικός παραγωγός της σειράς «Roswell, New Mexico» στο κανάλι «CW», που πέρυσι κυκλοφόρησε την δεύτερη σεζόν. Το «Legacies», εν τω μεταξύ, άρχισε να προβάλει, πρόσφατα, την τρίτη σεζόν. Η Πλεκ αντιπροσωπεύεται νομικά από την δικηγορική εταιρεία «Management 360, Felker Toczek» και από την εταιρεία διαχείρισης μέσων δικτύωσης «Anchor Media Strategy».

Η Μάκινταϊρ είναι τακτικός συνεργάτης της Πλεκ, έχοντας δουλέψει μαζί της στα «Containment», «The Originals» και «Legacies». Άλλες δουλειές της είναι τα «Casual» και «Pretty Tough», καθώς και η επερχόμενη σειρά του Netflix «From Scratch». Αντιπροσωπεύεται από το πρακτορείο «Creative Artists Agency» και νομικά από την «Katz Golden Lerner LLP».

Τα βιβλία στα ελληνικά κυκλοφορούν απο τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ.

https://www.dioptra.gr/suggrafeas/richelle-mead/

 

 

Πηγή:https://variety.com/2021/tv/news/vampire-academy-series-peacock-julie-plec-marguerite-macintyre-1234976691/?fbclid=IwAR0WoOq7DdF59ECN1DS2UPt365-0bRoSJdaAGV4eb73Ye1f9445kmZIxl9U
Visited 9 times, 1 visit(s) today
Close