Written by 8:55 pm News, Στήλες Views: 3

Η δεύτερη σεζόν του "A Discovery of witches" έρχεται!

 

A Discovery Of Witches | Series 2

First Look Trailer

Ανακοινώθηκε ότι τα νέα επεισόδια θα προβληθούν την Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2021. Η «TVLine» επιβεβαίωσε, με την σειρά της, ότι ο δεύτερος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. την επόμενη μέρα, το Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, στα συνδρομητικά κανάλια «Sundance Now» και «Shudder».

Συγκεντρωμένοι στο πλατό του «Wolf Studios Wales», όπου γυρίζεται ο τρίτος κύκλος του «Sky Original», ο παραγωγός Λάχλαν ΜακΚίνον (Lachlan MacKinnon) και η συγγραφέας του «All Souls» Ντέμπορα Χάρκνες (Deborah Harkness) δημιούργησαν το τρέιλερ για τον δεύτερο κύκλο, των δέκα επεισοδίων. Αργότερα, τα προσκεκλημένα μέλη του καστ, Μάθιου Γκουντέ(Matthew Goode), Τερέζα Πάλμερ (Teresa Palmer), Έντ Μπλούμελ (Ed Bluemel), Αντέλ Λεόνς (Adelle Leonce) και Στίβεν Κρι (Steven Cree) απαντούν στις ερωτήσεις των θαυμαστών.

Βασισμένη στην τριλογία «All Souls», το «A Discovery of Witches», η σειρά διαδραματίζεται σε έναν κόσμο όπου οι μάγισσες, τα βαμπίρ και οι δαίμονες υποδύονται τους ανθρώπους. Στον δεύτερο κύκλο, ο οποίος βασίζεται στο βιβλίο «Shadow of Night», «βλέπουμε την Ντιάνα και τον Μάθιου να ταξιδεύουν στον χρόνο, στο ελισαβετιανό Λονδίνο, όπου η Ντιάνα πρέπει να ψάξει και να βρει την δασκάλα της μαγεία, καθώς και το βιβλίο της ζωής», όπως αποκάλυψε ο ΜακΚίνον κατά την διάρκεια της συνέντευξης.

Εν τω μεταξύ, στο παρόν, οι Γκέρμπερτ (Gerbert), Νοξ (Knox), Σάτου (Satu) και Ντομένικο (Domenico) προσπαθούν να ανακαλύψουν τι συνέβη στον Μάθιου και την Ντιάνα. Η Σάρα και η Εμ συμμαχούν με τον κυνηγό μαγισσών Ισαμπό Ντε Κλερμόντ (Ysabeau de Clermont) και ο Μάρκους (Marcus) με την Μίριαμ (Miriam) κάνουν τα αδύνατα δυνατό για να προστατεύσουν τη Σόφι (Sophie), η οποία είναι έγκυος σε ένα μαγικό μωρό.

Ο πρώτος κύκλος έκανε το ντεμπούτο τoυ στις ΗΠΑ την άνοιξη του 2019, στα συνδρομητικά κανάλια «Shudder» και «Sundance Now». Η σειρά πήγε τόσο καλά, που η μητρική εταιρεία «AMC Networks» την μετέδωσε αργότερα στο «BBC America» και στο «AMC». (Δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση για το αν τα AMC και BBCA θα κάνουν το ίδιο με τον δεύτερο κύκλο).
Ήταν τον Νοέμβριο του 2018 όταν το «Sky One» ανανέωσε το «A Discovery of Witches» τόσο για τον δεύτερο όσο και για τον τρίτο κύκλο, προτού μεταδοθεί το φινάλε του πρώτου κύκλου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

.

Visited 3 times, 1 visit(s) today
Close