Written by 10:16 pm News, Στήλες Views: 7

13 Reasons Why Season 4 Trailer – Final Season

Και ναι, το τρέιλερ της τέταρτης και τελευταία σεζόν της αγαπημένης μας σειράς “13 Reasons Why” είναι εδώ.

Απολαύστε ένα μικρό “πρελούδιο” του τι θα δούμε στην συνέχεια.

Μαζί με την ημερομηνία και το τρέιλερ, το Νέτφλιξ επιβεβαίωσε επίσης το καστ για την τέταρτη σεζόν και υπάρχουν πολλά νέα και γνωστά πρόσωπα, που θα εμφανιστούν. Το καστ περιλαμβάνει:

Ντίλαν Μινέτε ως Κλέι Τζένσεν, Αλίσα Μπο ως Τζέσικα Ντέιβις, Μπράντον Φλιν ως Τζάστιν Φόλεϊ, Μάιλς Χέιζερ ως Άλεξ Στάνταλ, Γκρέις Σέιφ ως Άνι Ακόλα, Κρίστιαν Ναβάρο ως Τόνι Παντίλα, Ρος Μπάτλερ ως Ζακ Ντέμπσι.

Μετά το φινάλε της τρίτης σεζόν, στα νέα επεισόδια θα συναντήσουμε τον Γουίνστον (Ντίκεν Μπλούμαν) να αναζητά δικαιοσύνη για τον Μόντι (Τίμοθι Γκραναντέρος), ο οποίος σκοτώθηκε στη φυλακή, αφού παγιδεύτηκε για τη δολοφονία του Μπράις.

Στο μεταξύ, οι μαθητές του Λυκείου έχουν να αντιμετωπίσουν την πίεση της αποφοίτησης  και την πρόκληση να προχωρήσουν σε ένα  κεφάλαιο στη ζωή τους.

Η τελευταία σεζόν θα αποτελείται από 10 επεισόδια και όχι δεκατρία όπως οι προηγούμενες και θα έχει περισσότερο αφηγηματικό χαρακτήρα, καθώς οι παραγωγοί θεωρούν ότι θα υπηρετεί καλύτερα την ιστορία και την κατάληξη της σειράς.

Πρεμιέρα την Παρασκευή 5 Ιουνίου, στο Νέτφλιξ.

Visited 7 times, 1 visit(s) today
Close