Written by 2:12 pm News, Στήλες Views: 24

His Dark Materials: Season 1 | San Diego Comic Con Trailer | HBO

ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΦΙΛΙΠ ΠΟΥΛΜΑΝ, ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ ΤΟΥ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝO ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΟΘΟΝΗ.

Και ναι έχουμε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενώμενη σειρά “His Dark Materials” ή γνωστή σε μας “Το Αστέρι του Βορρά”. Μια πρώτη ματιά στην «Τριλογία του Κόσμου» στο BBC. 

Θα απολαύσουμε την Ντάφνι Κιν («Logan») ως την μικρή Λύρα Μπελακουά και το αληθειόμετρό της, τον Τζέιμς ΜακΑβόι ως τον μυστηριώδη Λόρδο Ασριελ, τον θείο της Λύρα, τον Λιν-Μάνιουελ Μιράντα ως τον Λι Σκόρσμπι, την Ρουθ Γουίλσον (από το «The Affair») ως την κακιά Μαρίσα Κούλτερ, και τον Κλαρκ Πίτερ (από το «The Wire») ως τον Δρ. Κρέιν.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Τομ Χούπερ («Ο Λόγος του Βασιλιά», «Οι Αθλιοι», «Το Κορίτσι από τη Δανία») και το σενάριο έχει γράψει ο Τζακ Θορν («Wonder»).

Την παραγωγή την έχουν το BBC και το HBO ενώ ήδη το κανάλι έχει δώσει το πράσινο φως και για την δεύτερη σεζόν της. H σειρά αναμένεται το φθινόπωρο του 2019.

 

 

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ:

Χωρίς αυτό το παιδί θα πεθάνουμε όλοι.

Η Λύρα και το δαιμόνιό της ζουν ελεύθερα και ανέμελα ανάμεσα στους λογίους του Κολεγίου Τζόρνταν, στην Οξφόρδη. Αλλά η μοίρα που έχει γραφτεί για εκείνη από τότε που γεννήθηκε την οδηγεί σ’ ένα επικίνδυνο ταξίδι στον παγωμένο Βορρά, σε αναζήτηση ενός φίλου που έχει απαχθεί. Πρόκειται για ένα ταξίδι που θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες πέρα από τον δικό της κόσμο…

 

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/21237/to-asteri-toy-borra#prettyPhoto

 

Visited 24 times, 1 visit(s) today
Close