Written by 3:57 am News, Βιβλία Views: 3

Έρχεται απο τις Εκδόσεις Maradel Books!

 

Οι Βάραγγοι – Στη σκιά του καθήκοντος
Βιβλίο 1ο 
Συγγραφέας : Έλενα Στάμου

 

Μία από τις πιο αναμενόμενες σειρές βιβλίων, έρχεται με το πρώτο μέρος ”Στη σκιά του καθήκοντος”, την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, μόνο από τις εκδόσεις #MaradelBooks.

Το ιστορικό αισθηματικό μυθιστόρημα, που ξεκινά από τον Χάνδακα της Κρήτης, και φτάνει έως τα Φιόρδ του Βορρά, κάνει την #αλήθεια #καθήκον!

 

Παραγγείλετε πρώτοι μέχρι τις 17 Ιουλίου, με τα έξοδα αποστολής και την αντικαταβολή ΔΩΡΕΑΝ! Προπαραγγελίες γίνονται μέσω της σελίδας μας στο Facebook και στο info@maradelbooks.gr

Περίληψη

961 μ.Χ. Κρήτη

Η Αλιμά δε φαντάζεται, ότι σώζοντας τη ζωή ενός μισοπεθαμένου μισθοφόρου από τον Βορρά, ενός Βάραγγου, θα έδενε τη μοίρα της μια για πάντα με τη δική του. Προσπαθώντας να ξεπληρώσει την υποχρέωση του, ο Γκέραρ γίνεται σκιά της. Η ανεξάρτητη φύση και το ανήσυχο πνεύμα της, τον συναρπάζουν αλλά τον φέρνουν και στα όριά του. Το αίσθημα του καθήκοντος έρχεται αντιμέτωπο με συναισθήματα που πηγάζουν ακούσια αλλά και από μια ισχυρή ανάγκη να την καθυποτάξει και να την κάνει ολοκληρωτικά και αμετάκλητα δική του. Από τον Χάνδακα της Κρήτης, μέχρι τα Φιόρδ του Βορρά, το ταξίδι είναι μακρύ και μπορεί να συμβούν πολλά, ειδικά όταν πίσω από το καθήκον κρύβεται ένας φλογερός έρωτας.

Visited 3 times, 1 visit(s) today
Close