Written by 9:34 pm Στήλες Views: 2

Σειρές , Ταινιες και άλλα πολλά έρχονται!

Αγαπημένοι μου Lovers,

Νέα στήλη, νέες προκλήσεις, νέα συντροφιά και φυσικά νέα πηγή πληροφοριών και ανταλλαγής απόψεων για το αγαπημένο μας θέμα (σειρές, ταινίες, αφιερώματα…).

Στον “πιλότο”, λοιπόν, αυτής της στήλης -για να χρησιμοποιούμε και γνώριμους για μας όρους – θα ήθελα να σας περιγράψω πώς σκεφτόμουν ότι θα μου άρεσε να λειτουργεί αυτή! Δεν είμαι λάτρης του κλασικού, οπότε ούτε τώρα θα ακολουθήσω την κλασική λογική μιας στήλης! Άρα σίγουρα δεν θα επιλέγω απλά ένα θέμα, θα το γράφω και όποιος έχει όρεξη θα το διαβάζει! Εδώ οι ρόλοι θα είναι λίγο διαφορετικοί…

Εσείς θα επιλέγετε το θέμα που θα γράφω κι εγώ θα προσπαθώ να το αναπτύξω όσο καλύτερα γίνεται, με την ερασιτεχνική μου πένα, για σας… Τι λέτε; Δεν είναι καλύτερη φάση αυτή; Πώς λοιπόν θα μπορούμε να επικοινωνούμε, ώστε να ανταλλάζουμε απόψεις αλλά και να επιλέγουμε θέματα; Πώς αλλιώς; Με e-mails, βέβαια… Φυσικά όχι σε κάποιο ιδιαίτερο e-mail που θα απαντούσε η μία εκ των τριών assistant μου, αλλά απευθειας στον προσωπικό μου λογαριασμό (kalogeras.chris@gmail.com).

Διότι οι Lovers… μιλούν κατευθείαν στην πηγή… Στον παραπάνω λογαριασμό μπορείτε να μου στέλνετε όποτε θέλετε είτε θέματα που θα θέλατε να προτείνετε είτε οτιδήποτε άλλο έχετε όρεξη να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις για ταινίες και σειρές!(Help me be the best for you).

Σήμερα δεν θα σας κουράσω άλλο… Την επόμενη φορά όμως θα επανέλθω με υπερθεματάρα της επιλογής σας, και κάπως έτσι θα ροκάρουμε παρέα κάθε μήνα (ελπίζοντας να γίνουμε εβδομαδιαία στήλη!!!).

Love U & Don’t forget KML

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close