Written by 8:09 pm Τέχνες Views: 6

Τρεις Ταινίες του Netflix που πρέπει να δεις!

 

HELLO LOVERS…

Γυρίζεις σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα …Το σώμα και το μυαλό σου χρειάζονται ξεκούραση…Άρα τι καλύτερο από μια χαλαρή ταινιούλα, ένα δίωρο για τον εαυτό σου για να επανέλθουν τα επίπεδα ηρεμίας σου!!!

Ένας από τους καλούς μας φίλους , το NETFLIX , είναι πάντα εκεί στις δύσκολες ώρες μας και με τις υπηρεσίες του μας κρατάει συντροφιά όποτε την έχουμε ανάγκη! Έχετε όμως κι ένα ακόμα καλό φίλο…!!!ΕΜΕΝΑ!!! που θέλω να είναι ακόμα πιο εύκολο για σας.Οπότε έκανα μια επιλογή τριών ταινιών που θεωρώ ότι αξίζει να δεις στο ΝΕΤFLIX
Ας μην σας καθυστερώ…

 

1.Τριπλό Σύνορο (Triple Frontier) 

 

TRIPLE FRONTIER (2019) : Πέντε βετεράνοι στρατιωτικοί και φυσικά δεμένοι φίλοι ενώνουν τις δυνάμεις του με σκοπό να κλέψουν την περιουσία ενός μεγαλοβαρόνου ναρκωτικών, προκαλώντας βέβαια μια σειρά αναπάντεχων εξελίξεων…

Αποστολή τους είναι η ληστεία.

Οι Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Άιζακ, Τσάρλι Χάναμ, Γκάρετ Χέντλαντ and Πέντρο Πασκάλ αντιμετωπίζουν πολλά περισσότερα από όσα περίμεναν στο “Τριπλό Σύνορο” —στο Netflix και επιλεγμένες αίθουσες στις 13 Μαρτίου.

Μια ομάδα πρώην πρακτόρων των ειδικών δυνάμεων (Μπεν Άφλεκ, Όσκαρ Άιζακ, Τσάρλι Χάναμ, Γκάρετ Χέντλαντ και Πέντρο Πασκάλ) ενώνεται ξανά για να οργανώσει μια ληστεία σε μια αραιοκατοικημένη ζώνη πολλαπλών συνόρων της Νότιας Αμερικής. Για πρώτη φορά στις υψηλές κύρους καριέρες τους, αυτοί οι άγνωστοι ήρωες αναλαμβάνουν μια επικίνδυνη αποστολή για τους ίδιους τους εαυτούς τους και όχι για τη χώρα τους. Όταν όμως τα γεγονότα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή και απειλούν να ξεφύγουν από τον έλεγχο, οι ικανότητές, η πίστη και η ηθική τους ωθούνται στα άκρα σε μια επική μάχη για επιβίωση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ Τζ. Σ. Τσάντορ (Ο δρόμος του Χρήματος, Όλα Χάθηκαν, Στα Χρόνια της Βίας), ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν από κοινού ο Τσάντορ και ο βραβευμένος με Όσκαρ Μαρκ Μπολ (The Hurt Locker, Zero Dark Thirty).

 

2.The boy who harnessed the wind

THE BOY WHO HARNESSED THE WIND (2019) : Βασισμένο σε αληθινή ιστορια! Ένας δεκατριάχρονος βλέποντας το χωριό του να αργοσβήνει απο ξηρασία και πείνα και εμπνευσμένος απο ένα επιστημονικό βιβλίο φτιάχνει μια ανεμογεννήτρια για να σώσει το χωριό και την οικογένεια του.

Αντλώντας έμπνευση από ένα επιστημονικό βιβλίο, ο 13χρονος Γουίλιαμ Καμκγουάμπα φτιάχνει μια ανεμογεννήτρια για να σώσει το χωριό του στο Μαλάουι από την πείνα. Μια δραματική ταινία βασισμένη στην εκπληκτική αληθινή ιστορία του Γουίλιαμ Καμκγουάμπα.

 

 

 

 

 

3.High flying Bird

HIGH FLYING BIRD (2019) : Δύσκολες μέρες για τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ (Lockout) και ένας μεγάλος ατζέντης βγαίνει εκτός παιχνιδιού!!! Κάτι πρέπει να κάνει για να σώσει την καριέρα του…Κάτι δυνατο,τολμηρό και δίχως προηγούμενο…

 

Κατά τη διάρκεια ενός λοκ άουτ στο επαγγελματικό μπάσκετ, ο αθλητικός ατζέντης Ρέι Μπερκ (Άντρε Χόλαντ) βρίσκεται μπλεγμένος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους αθλητικούς παράγοντες και τους παίκτες. Παρόλο που η καριέρα του διακυβεύεται, ο Ρέι δεν διστάζει να παίξει ένα ακόμη πιο επικίνδυνο παιχνίδι. Μέσα σε μόλις 72 ώρες, εφαρμόζει το ριψοκίνδυνο σχέδιό του και ρίχνει στάχτη στα μάτια όλων των ισχυρών “παικτών”, αποκαλύπτοντας ένα παραθυράκι που μπορεί να αλλάξει τους κανόνες του παιχνιδιού για πάντα. Η έκβαση εγείρει ερωτήματα για το ποιος είναι -ή πρέπει να είναι- ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Όσκαρ Στίβεν Σόντερμπεργκ (“Traffic”) και σενάριο του επίσης βραβευμένου με Όσκαρ Ταρέλ Άλβιν Μακρέινι (“Moonlight”), το “Άλμα στην Κορυφή” φιλοξενεί ένα καστ καταξιωμένων ηθοποιών, όπως οι Ζάζι Μπιτς, Μέλβιν Γκρεγκ, Σόνια Σον, Ζάκαρι Κουίντο, Κάιλ ΜακΛάκλαν και Μπιλ Ντιουκ, ενώ εμφανίζονται και παίκτες του NBA, όπως οι Ρέτζι Τζάκσον, Καρλ-Άντονι Τάουνς και Ντόνοβαν Μίτσελ.

 

Αυτά απο μένα !!!! Ελπίζω να τα απολαύσετε!!!

Και μην Ξεχνάτε!!!! KML!!!

 

Visited 6 times, 1 visit(s) today
Close