Written by 10:50 pm Reviews Views: 6

REVIEW : ONCE UPON A TIME SEASON 6

The Queen is back!

Μπορείς να είσαι μόνο καλός ή μόνο κακός στην ζωή σου?

Μπορείς να εξοντώσεις μια για πάντα τον κακό σου εαυτό, χωρίς να νιώθεις πως σου λείπει κάποιο κομμάτι;

Τι γίνεται με το να πρέπει να ισορροπήσεις το μέσα σου, σε περίπτωση που σου λείπει είτε το ένα, είτε το άλλο;

Σε κάτι τέτοια ερωτήματα καλείται να απαντήσει η Κακιά Βασίλισσα/Ρετζίνα (Lana Parilla) στον καινούργιο κύκλο του Once Upon A Time. Έπειτα από 5 επιτυχημένους κύκλους και απίστευτο ψάξιμο για ένα υπέροχο «Ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα», ερχόμαστε στον 6ο και τελευταίο κύκλο αυτής της παραμυθένιας σειράς.

Στο τέλος του προηγούμενου κύκλου, είδαμε την προσπάθεια της Ρετζίνα να απελευθερωθεί μια για πάντα από την Κακιά Βασίλισσα, ώστε να μην πάρει πάλι μια λάθος απόφαση η οποία θα τη γυρίσει στον σκοτεινό της εαυτό. Το πρόβλημα όμως, είναι πως η Κακιά Βασίλισσα δεν εξοντώθηκε τελείως, με αποτέλεσμα να φέρει έναν ακόμα πονοκέφαλο στους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Στην προσπάθεια αυτή της εξόντωσης, οι σύμμαχοι της Ρετζίνα δεν ήταν άλλοι από τη Χιονάτη/Μαίρη Μάργκαρετ (Ginnifer Goodwin) και την Έμμα Σουάν (Jennifer Morrison).

Στον καινούργιο κύκλο λοιπόν, οι ήρωές μας θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την Κακιά Βασίλισσα και τους χαρακτήρες από τις Untold Stories, όπως είδαμε στα 2 τελευταία επεισόδια του προηγούμενου κύκλου. Οι δημιουργοί μας σύστησαν στον πολύ γνωστό σε όλους Dr. Jekyll (Hank Harris) και Mr. Hyde (Sam Witwer) και εικάζω -καθώς δεν έχει γίνει γνωστό- ότι θα συναντήσουμε κι άλλους τέτοιους χαρακτήρες.

Κάτι που με χαροποίησε ιδιαίτερα από τα τελευταία trailers του κύκλου, είναι πως θα μας πάνε σε έναν κόσμο κοντά στην Άγκραμπα! Και ναι -καλά το καταλάβατε- θα έχουμε τουλάχιστον για το πρώτο επεισόδιο, τους Αλαντίν (Deniz Akdeniz), Γιασμίν (Karen David) και Τζαφάρ (Odet Fehr) . Επίσης, το επεισόδιο ονομάζεται «The Savior» και θα δούμε πως δεν εννοεί την Έμμα, όπως γνωρίζουμε πολύ καλά μέχρι στιγμής. Τι θέλουν δείξουν με αυτό το επεισόδιο λοιπόν;

Τέλος, θα ήθελα να πω πως αυτόν τον κύκλο τον περιμένω ολίγον ανυπόμονα, καθότι θα ασχοληθεί με την Κακιά Βασίλισσα -η οποία είναι και η αγαπημένη μου. Φοβάμαι όμως πως θα τελειώσει σαν σειρά, καθώς οι δημιουργοί Edward Kitsis και Adam Horrowitz δε με έπεισαν με το τέλος της προηγούμενης τους σειράς, τους Lost δηλαδή.

Ετοιμαστείτε λοιπόν, γιατί αυτήν την Κυριακή ξαναμπαίνουμε σε παραμυθένιους κόσμους!

Main Cast
Ginnifer Goodwin     Mary Margaret Blanchard/Snow White
Jennifer Morrison     Emma Swan
Lana Parilla                Regina Mills/ Evil Queen
Josh Dallas                 David Nolan/ Prince Charming
Emilie de Ravin         Belle French/ Belle
Colin O’Donoghue    Killian Jones/ Captain Hook
Jared Gilmore           Henry Mills
Robert Carlyle           Mr. Gold/ Rumplestilskin

Visited 6 times, 1 visit(s) today
Close