Written by 8:22 pm Reviews, Τέχνες Views: 1

Review : Destroyer

 

Ήθελα να πάω να δω μια ταινία την προηγούμενη εβδομάδα και μπήκα σε δίλημμα: να επιλέξω το Destroyer ή το Mule. Στη μια ταινία πρωταγωνιστεί η Nicole Kidman και στην άλλη ο Clint Eastwood. Μετά από αρκετή ώρα -και αφού ζύγισα καλά τις δυο επιλογές μου- κατέληξα στην Kidman.

Από την πρώτη κιόλας σκηνή κατάλαβα πως θα δω μια αλλιώτικη Kidman, καθώς και μια ταινία η οποία ναι μεν θα με κρατήσει, αλλά θα με προβληματίσει ταυτόχρονα. Βλέπουμε την πρωταγωνίστριά μας, η οποία είναι αστυνομικός στο τμήμα του Los Angeles, να εξιχνιάζει μια υπόθεση η οποία κρατάει χρόνια. Η υπόθεση αυτή ουσιαστικά δεν είναι παρά μια ακόμη κλασική υπόθεση εκδίκησης, η οποία όμως -έτσι όπως μας την παρουσιάζει η σκηνοθέτις- σε κρατάει μέχρι το τελευταίο λεπτό, ώστε να δεις την αποφασιστικότητα που διακρίνει την ηρωίδα, Έριν Μπελ (Kidman). Η ηρωίδα αυτή, λοιπόν, προσπαθεί να βρει τον υπαίτιο του θανάτου του αδικοχαμένου συντρόφου της, ο οποίος ήταν κι αυτός αστυνομικός και είχαν αναλάβει την ίδια υπόθεση, λαμβάνοντας μέρος σε μια μυστική αποστολή. Δίπλα στην Kidman ο Sebastian Stan (ναι, ο Μπάγκυ 😛 ), ο οποίος κρατάει τον ρόλο του συντρόφου και συναδέλφου της.

Δεν θα την αποκαλούσα οσκαρική ταινία, αλλά η ερμηνεία της Kidman είναι αυτή που σε κρατά καθ’ όλη τη διάρκειά της. Πολύ σωστά προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα.

Πρωταγωνιστούν:
Nicole Kidman … Erin Bell
Toby Kebbell … Silas
Tatiana Maslany … Petra
Sebastian Stan … Chris
Scoot McNairy … Ethan
Bradley Whitford … DiFranco
Toby Huss … Gil Lawson

 

Επιμέλεια κειμένου: Χρύσα Βασιλείου

Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close