Written by 2:39 pm Events Views: 1

Η "Secta" πάει στο Public Cafe Συντάγματος!

Κυρίες και κύριοι, μέχρι σήμερα πιστεύατε σε ένα ψέμα.

 Ένα μυστικό που χάνεται στα βάθη των αιώνων είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Η καθηγήτρια θρησκειολογίας Μάρθα Κινγκ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη Secta…

Οι Εκδόσεις Anubis και το Public σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος μυστηρίου-τρόμου του Αντώνη Τουμανίδη, SECTA τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, στις  21.00 στο Public cafe Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσουν Αγγελίνα Ρωμανού, συγγραφέας – ποιήτρια και ο  Πέτρος Πέτρου, ηθοποιός.

Στο ρόλο της Μάρθα Κινγκ, η ηθοποιός Βάσια Βασιλείου.

Συμμετέχει, άρτι αφιχθείς από την Παραμυθοχώρα, ο Εμπενίζερ Σκρουτζ, ο οποίος θα προβεί σε μια σημαντική ανακοίνωση. Στο ρόλο του Σκρουτζ, ο ηθοποιός και τενόρος Σταμάτης Πακάκης.

Προλογίζει η κυρία Μάχη Κανάκη εκ της Διευθύνσεως Προστασίας & Αναστήλωσης Νεότερων & Σύγχρονων Μνημείων του ΥΠΠΟ.

Ο Αντώνης Τουμανίδης γεννήθηκε στη Σκύδρα, σπούδασε Ιστορία της Τέχνης και Αρχαιολογία στα Ιωάννινα και Τεχνοκριτική, Θρησκειολογία & Κινηματογράφο στη Γαλλία. Κυκλοφόρησε τη συλλογή διηγημάτων Εφιάλτες & Παραμύθια το 2015, ακολουθώντας το πρώτο του βιβλίο, Trapped. Το διήγημά του Η Αληθινή Ιστορία του Πινόκιο αναμένεται να μεταφερθεί σύντομα στον κινηματογράφο, σε διεθνή παραγωγή και σενάριο του ίδιου.

Είσοδος: Ελεύθερη


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Cafe Συντάγματος 
Public Cafe Συντάγματος
Καραγιώργη Σερβίας 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
22 Ιανουαρίου 2018

ΩΡΑ
21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη

 
Visited 1 times, 1 visit(s) today
Close