Written by 9:33 pm News, Στήλες Views: 4

Προσαρμογή στην τηλεόραση για το "Lord of the Rings" παίρνει το Αμαζον!

“Amazon officially announces Lord of the Rings TV series”

 

Το Amazon Studios έχει υπογράψει επίσημα μια συμφωνία με την Warner Bros για να κάνει τηλεοπτική σειρά στον κόσμο του Lord of the Rings για την υπηρεσία Amazon Prime streaming.

Η ανακοίνωση ότι η Amazon έχει αποκτήσει παγκόσμια τηλεοπτικά δικαιώματα στο franchise του Lord of the Rings που βασίζεται στα μυθιστορήματα του J.R.R. Tolkien έγινε την Δευτέρα μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο εταιρειών νωρίτερα αυτό το μήνα. Ο γίγαντας Amazon  επιβεβαίωσε μια πολυετή συμφωνία  για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά που θα παραχθεί από τα Amazon Studios μαζί με το New Line Cinema (τμήμα της Warner Bros) και του Tolkien Estate and Trust.

Η νέα σειρά του Amazon θα τεθεί στον κόσμο της Μέσης Γης, αλλά θα πραγματοποιηθεί πριν από τα γεγονότα του μυθιστορήματος του Τολκιν, “Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών”. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης πιθανά  spin-off που έχουν τεθεί στον ίδιο κόσμο.

Ο Sharon Tal Yguado, επικεφαλής της Scripted Series Amazon Studios, δήλωσε τα εξής σε μια δήλωση:

” Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με το Tolkien Estate και το Trust, το HarperCollins και τη New Line σε αυτή τη συναρπαστική συνεργασία για την τηλεόραση και είμαστε ενθουσιασμένοι που παίρνουμε τους οπαδούς του Lord of the Rings σε ένα νέο επικό ταξίδι στη Μέση Γη ».

Visited 4 times, 1 visit(s) today
Close