Written by 6:50 pm News, Τέχνες Views: 4

Artemis Fowl : Η Disney τον μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη!

 

Η ταινία Artemis Fowl φημολογείται από το 2001, λίγο μετά την πρώτη κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου. Η ταινία παρέμεινε στο «Development Hell» μέχρι το 2011.

Το 2013, η Walt Disney Pictures ανακοίνωσε ότι θα δημιουργηθεί μια ταινία “Artemis Fowl”, η οποία θα καλύπτει τα γεγονότα των «Artemis Fowl» και «Artemis Fowl: The Arctic Incident». Η εταιρεία Weinstein είναι επίσης συνδεδεμένη με την παραγωγή της ταινίας, με το σενάριο να γράφει ο Michael Goldenberg (γνωστός για το γράψιμο των σεναρίων για τον «Peter Pan» και τον «Χάρι Πότερ και το Τάγμα του Φοίνικα»).
Ενώ δεν έχουμε ιδέα για το ποιος θα πρωταγωνιστήσει ή θα σκηνοθετήσει, γνωρίζουμε ότι ο Eoin Colfer δήλωσε στην  “The Independent” της Ιρλανδίας ότι θα ήθελε η Saoirse Ronan να παίξει το ρόλο της Holly Short.

Ο Asa Butterfield είναι ένα τεράστιο φαβορί για να παίξει τον  Αρτέμη μέσα στην κοινότητα των fan, ωστόσο “γερνάει” και γίνεται  λιγότερο κατάλληλος για το ρόλο του με το πέρασμα του χρόνου!

Η εταιρεία έδωσε ημερομηνία κυκλοφορίας, την 9η Αυγούστου 2019. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει κάτι σίγουρο πλέον για τον «Αρτέμη Φάουλ»!

http://www.imdb.com/title/tt3089630/

 

Visited 4 times, 1 visit(s) today
Close