Written by 10:59 am News, Τέχνες Views: 7

Έφτασε το THE DARK TOWER Trailer!

Το έργο συνδυάζει διαφορετικά είδη λογοτεχνίας, από fantasy και επιστημονική φαντασία μέχρι γουέστερν. Ο Κινγκ ξεκίνησε το πρότζεκτ του ήδη από τα φοιτητικά χρόνια, με το πρώτο βιβλίο να κυκλοφορεί τελικά το 1982 και το τελευταίο το 2012. Η ιστορία εστιάζει στον Ρόλαντ της Γαλαάδ, τον Τελευταίο Πιστολέρο, έναν μοναχικό χαρακτήρα που έχει αναλάβει μία μυστηριώδη αποστολή σε έναν σχεδόν ερημωμένο κόσμο που αντικατοπτρίζει ανησυχητικά τον δικό μας: να βρει τον Σκοτεινό Πύργο που βρίσκεται στο κέντρο του σύμπαντος για να σώσει τον κόσμο του. Ωστόσο, δεν είναι ο μόνος. Τον Πύργο αναζητά και ο Μαυροντυμένος Άντρας, μία φαύλη φιγούρα που έχει σκοπό να γίνει ο κύριος όλων των κόσμων.

Προς το παρόν προβλέπεται η παραγωγή μόνο μίας ταινίας. Ανάλογα με την πορεία της υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθούν και sequels. Το υλικό, άλλωστε, στο οποίο μπορεί να βασιστεί είναι πολύ πλούσιο. Αυτό σκεφτόταν το 2010 και ο Ρον Χάουαρντ, ο οποίος είχε θέσει ως στόχο την παραγωγή τριών ταινιών, οι οποίες θα ακολουθούνταν και από μία σειρά υπό τη μορφή prequel. Για τον ρόλο του Ρόλαντ είχε επιλεχθεί ο Χαβιέ Μπαρδέμ. «Υπήρχαν αρκετοί άνθρωποι που είχαν πρόβλημα με αυτή την ιδέα. […] Είναι δύσκολο να πείσεις τους ανθρώπους του θεάματος να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο», λέει ο Κινγκ. Έτσι, το πρότζεκτ μπήκε στο ράφι. Από το ράφι ανέκτησαν οι δημιουργοί του καινούργιου πρότζεκτ και το σενάριο του Ακίβα Γκόλντσμαν (βραβευμένος με Όσκαρ για το σενάριο του «Ένας υπέροχος άνθρωπος») και «έχτισαν» το δικό τους.

 

Πηγή: http://www.protothema.gr/city-stories/article/558159/ena-megalo-ergo-tou-stiven-king-etoimazetai-gia-ti-megali-othoni/
Visited 7 times, 1 visit(s) today
Close