Written by 8:18 am News, Βιβλία Views: 126

Το “Τελευταίο Δρομολόγιο” του Γιώργου Κωστόπουλου κυκλοφορεί σε μορφή e-book δωρεάν μέσω του Moonlight Tales.

“Το μόνο που ήθελε η Έιμι ήταν να επιστέψει σπίτι της· όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ποτέ ότι θα βρισκόταν παγιδευμένη μαζί με άλλους τρεις αγνώστους σε ένα τρένο που δεν ακολουθεί την προγραμματισμένη του πορεία.
Καθώς ο συρμός διασχίζει απόκοσμες εκτάσεις και σκοτεινούς σταθμούς στους οποίους παραμονεύει η φρίκη, οι τέσσερις τους πρέπει να βρουν έναν τρόπο να δραπετεύσουν πριν να είναι αργά – πριν το τρένο ολοκληρώσει το τελευταίο δρομολόγιο.”

Κουφόβραση, λιοπύρι, καύσων – κι επειδή λογικά είστε όλοι κλεισμένοι στα σπίτια σας βρίσκοντας παρηγοριά στη δροσερή αγκαλιά του κλιματιστικού, σας έχουμε εδώ μια νουβέλα τρόμου που (ευελπιστώ ότι) θα σας κάνει να δείτε το μετρό με άλλο μάτι.

Συνοδευόμενο από το εφιαλτικό artwork της Effie Akrivouli, η οποία επιμελήθηκε και το εξώφυλλο, το Τελευταίο Δρομολόγιο θα κυκλοφορήσει σε μορφή e-book αύριο δωρεάν μέσω του Moonlight Tales.

Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την Αγγελίνα Παπαδημητρίου η οποία στήριξε εξ αρχής την προσπάθεια και ανέλαβε την επιμέλεια καθώς και όλα τα υπόλοιπα τα οποία δεν μπορώ (και βαριέμαι) να κάνω.

Τέλος, να αναφέρω ότι από τον Ιούλιο του 2024, το Moonlight Tales μπορεί να δεχτεί δωρεές. Τα παιδιά στηρίζουν την ελληνική λογοτεχνία φαντασίας και τρόμου έμπρακτα από το 2013 – αν σας αρέσει η δουλειά τους, μπορείτε να τους στηρίξετε κι εσείς με τη σειρά σας με μια δωρεά στο Ko-Fi.

Περισσότερα αύριο!

Το Βασίλειο Των Σκιών: https://www.facebook.com/profile.php?id=100063472419472

Visited 126 times, 1 visit(s) today
Close