Written by 4:17 pm Reviews, Τέχνες Views: 20

Χριστουγεννιάτικες ταινίες Netflix 2023 Α'

Χριστούγεννα προ των πυλών και τι καλλίτερο για να μπούμε στο πνεύμα από τις χριστουγεννιάτικες ταινίες, που αλλού, στο αγαπημένο Νετφλιξ. Για άλλη μια χρονιά βλέπουμε και σας προτείνουμε.

Καλή διασκέδαση!

Best. Christmas. Ever!

Πρωταγωνιστές: Χέδερ Γκράχαμ (Heather Graham), Μπράντι Νόργουντ (Brandy Norwood), Τζέισον Μπιγκς (Jason Biggs)
Έτος: 2023
Διάρκεια: 1ω 22λ

Η Σάρλοτ, ο Ρομπ και τα δυο τους παιδιά ζουν μια συνηθισμένη μικροαστική ζωή, κάνοντας οικονομίες και θυσίες. Όταν θα καταλήξουν -κατά λάθος- στο σπίτι της παιδικής φίλης της Σάρλοτ Τζάκι για τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι η τέλεια ζωή, που παρουσιάζει η Τζάκι, είναι κάλπικη, πυροδοτώντας μια σειρά από γεγονότα που θα ζωντανέψουν την παλιά φιλία και θα επαναπροσδιορίσουν τους οικογενειακούς δεσμούς.

Διασκεδαστική οικογενειακή ταινία, με αρκετές χιουμοριστικές πινελιές και πολλά μηνύματα. Η οικογένεια και η πίστη στον εαυτό μας και στους συντρόφους μας μπορεί να κάνει θαύματα, ειδικά τις μέρες των Χριστουγέννων.

Η αξιολόγησή μου: 7/10

Family Reunion Christmas

Πρωταγωνιστές: Λορέτα Ντεβίν (Loretta Devine), Τία Μάουρι (Tia Mowry), Άντονι Αλάμπι (Anthony Alabi)
Έτος: 2019
Διάρκεια: 29’

Το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειράς Family Reunion ασχολείται με το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, που δεν αφορά τα υλικά αγαθά, όπως διδάσκει ο παππούς στα εγγόνια του αφήνοντάς τα να περάσουν ένα βράδυ στον κήπο, χωρίς καμμία άνεση, αλλά με την αξία της οικογένειας έναντι της επαγγελματικής επιτυχίας και καταξίωσης, αφού η ευτυχία έχει να κάνει με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μας και μας αγαπάνε και όχι με τα φώτα της σκηνής.

Ένα σφηνάκι αγάπης, συγχώρεσης και συμφιλίωσης.

Η αξιολόγησή μου: 8/10

Πιστεύω στον Αϊ-Bασίλη (I Believe in Santa)

Πρωταγωνιστές: Κριστίνα Μουρ (Christina Moore), Τζον Ντούσι (John Ducey)
Έτος: 2022
Διάρκεια: 1ω 30λ

Η Λίσα δεν αγαπάει τα Χριστούγεννα και δεν πιστεύει στον Άγιο Βασίλη, ώσπου γνωρίζει τον Τομ, που προσπαθεί να την μυήσει στην μαγεία των Χριστουγέννων. Ταινία που από το ξεκίνημα ξέρεις ότι θα δεις τόνους «κορεκτίλας». Ο μουσουλμάνος Ασάν, που γιορτάζει τα Χριστούγεννα είναι μια καλή ένδειξη ότι η ταινία δεν έχει καμμιά σχέση με θρησκευτική εορτή και άλλωστε το αναφέρει ότι είναι μια κοσμική ιδέα και απλά αρέσει στον κόσμο να στολίζει και να διασκεδάζει. Από ρομαντικής άποψης και πάλι δεν πείθει, αφού δεν μπορείς να σκέφτεσαι να χωρίσεις αυτόν που αγαπάς, γιατί δεν σου αρέσει μια γιορτή. Πηγαίνετε στον εορτασμό στης 4ης Ιουλίου, φάτε τα βίγκαν χοτ ντογκς σας και καλά… κρασιά!

Η αξιολόγησή μου: 3/10

Ο γιος του Aϊ-Βασίλη (Arthur Christmas)

Πρωταγωνιστές – Φωνές: Τζέιμς ΜακΑβόι (James McAvoy), Τζιμ Μπρόντμπεντ (Jim Broadbent), Μπιλ Νάι (Bill Nighy), Χιου Λόρι (Hugh Laurie), Ιμέλντα Στάντον (Imelda Staunton), Λόρα Λίνεϊ (Laura Linney)
Έτος: 2011
Διάρκεια: 1ω 37λ

Ο Άι Βασίλης ξεχνάει να παραδώσει το δώρο του σε ένα παιδί και ο γιός του Άρθουρ, με τον παππού του -πρώην Άι Βασίλη- αναλαμβάνει να πάει το δώρο.

Υπέροχη ταινία κινουμένων σχεδίων, που θα απολαύσετε με τα ζουζουνάκια σας ή και μόνοι σας. Έξυπνο, αστείο και γλυκό συνάμα, δεν θα αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Έξυπνη η ιδέα του Άι Βασίλη και των ξωτικών ως στρατιωτικών, που λειτουργούν με τέλειο συγχρονισμό και εκπαίδευση και του έλκηθρου – Σταρ Τρεκ.

Σημείωση: Το Νέτφλιξ την κατεβάζει σύντομα.

Η αξιολόγησή μου: 9/10

Visited 20 times, 1 visit(s) today
Close