Written by 2:46 pm News, Βιβλία Views: 2

Κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΑΚΡΥΩΝ

ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ — ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ,
ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΕΓΩ ΟΥΡΑΝΟΣ.

Ανάμεσα στους τοίχους του Γκρέιβ, του ορφανοτροφείου όπου μεγάλωσε η Νίκα, ανέκαθεν λέγονταν ιστορίες και θρύλοι στο φως του κεριού. Η πιο γνωστή είναι εκείνη του Δημιουργού των Δακρύων, ενός μοναχικού τεχνίτη με ανοιχτά σαν το γυαλί μάτια, που λάξευε όλους τους φόβους και όλες τις ανησυχίες που υπάρχουν στις καρδιές των ανθρώπων.
Στα δεκαεφτά της χρόνια, όμως, φτάνει για τη Νίκα η στιγμή να αφήσει πίσω της τα ζοφερά παραμύθια της παιδικής ηλικίας και να γίνει πραγματικότητα το πιο μεγάλο της όνειρο.
Μα, στο νέο της σπίτι η Νίκα δεν είναι μόνη της. Μαζί της από το Γκρέιβ φεύγει και ο Ρίγκελ, ένας δύστροπος και μυστηριώδης νεαρός, το τελευταίο πρόσωπο που θα ήθελε η Νίκα για θετό αδελφό. Ο Ρίγκελ, προικισμένος με μια ομορφιά που μαγεύει, κρύβει έναν σκοτεινό χαρακτήρα.
Ακόμα κι αν τη Νίκα και τον Ρίγκελ τούς ενώνει ένα κοινό παρελθόν πόνου και στερήσεων, η συνύπαρξή τους φαίνεται ανέφικτη. Κυρίως όταν ο θρύλος επιστρέφει για να εισχωρήσει στη νέα τους ζωή και ο Δημιουργός των Δακρύων γίνεται ξαφνικά αληθινός, πλησιάζει ολοένα πιο κοντά τους…

 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Εσύ θα σκότωνες για μια καλή ιστορία;

Η Ρόουτς, βιβλιοπώλισσα, μοναχική και φανατική με τα αληθινά εγκλήματα, δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει φίλους. Όση συντροφιά χρειάζεται τη βρίσκει στα βιβλία της που μιλάνε για κατά συρροή δολοφόνους, στα podcasts που αναλύουν στυγερά εγκλήματα και στο σαλιγκάρι της, τον Μπλιπ.

Αυτό μέχρι στη στιγμή που εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο η Λόρα, μια νέα υπάλληλος.

Η Λόρα, με τις χαριτωμένες υφασμάτινες τσάντες της και το λαμπερό χαμόγελό της, γίνεται η αγαπημένη βιβλιοπώλισσα όλων. Όμως, κάτω από το φωτεινό προσωπείο, η Ρόουτς νιώθει πως η Λόρα κρύβει κάτι σκοτεινό ‒ τόσο σκοτεινό, όσο κι αυτό που έχει μέσα της η ίδια.

Και καθώς η περιέργειά της εξελίσσεται σε νοσηρή εμμονή, η Ρόουτς νιώθει όλο και πιο αποφασισμένη να γίνει μέρος της ιστορίας της Λόρα ‒ είτε το θέλει η Λόρα είτε όχι.

Ένα διασκεδαστικό μυθιστόρημα αγωνίας, που διερευνά ηθικά ζητήματα σχετικά με το πάθος μας για τα αληθινά εγκλήματα και το πώς διαχειριζόμαστε ιστορίες που δε μας ανήκουν.

 

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Όταν δεν μπορείς να νικήσεις τις πιθανότητες, άλλαξε το παιχνίδι.

Ο Καζ Μπρέκερ και η συμμορία του μόλις έκαναν μια ληστεία τόσο τολμηρή, ώστε ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα επιζούσαν. Αλλά αντί να μοιραστούν μια παχυλή ανταμοιβή, παλεύουν για άλλη μια φορά για τη ζωή τους. Προδομένη και εξαιρετικά αποδυναμωμένη, η συμμορία δεν έχει πόρους, συμμάχους και ελπίδα. Καθώς πανίσχυρες δυνάμεις από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στο Κέτερνταμ για να ανακαλύψουν τα επικίνδυνα μυστικά που κρύβουν τα άνθη γιούρντα, παλιοί αντίπαλοι και νέοι εχθροί εμφανίζονται για να προκαλέσουν την ευφυΐα του Καζ και να δοκιμάσουν την εύθραυστη αφοσίωση των μελών της ομάδας. Θα διεξαχθεί ένας πόλεμος στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης – μια μάχη για εκδίκηση και λύτρωση που θα καθορίσει τη μοίρα του κόσμου των Γκρίσα.

 

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΕΡΩΤΑΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ.
Όταν ο Τζακς, ο Πρίγκιπας των Καρδιών, την προδίδει, η Ιβάντζελιν Φοξ ορκίζεται ότι δε θα τον εμπιστευτεί ποτέ ξανά. Τώρα που ανακάλυψε τη δική της μαγεία, η Ιβάντζελιν πιστεύει ότι μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να έχει άλλη μια ευκαιρία να ζήσει το ευτυχισμένο τέλος που της έκλεψε ο Τζακς.
Αλλά όταν αποκαλύπτεται μια τρομακτική καινούργια κατάρα, η Ιβάντζελιν συνάπτει άλλη μια ριψοκίνδυνη συμμαχία με τον Πρίγκιπα των Καρδιών. Μόνο που αυτή τη φορά οι κανόνες έχουν αλλάξει. Ο Τζακς δεν είναι η μόνη δύναμη απέναντι στην οποία η Ιβάντζελιν πρέπει να είναι επιφυλακτική. Και μάλιστα, ίσως εκείνος να είναι το μόνο άτομο που μπορεί να εμπιστευτεί, παρά την επιθυμία της να τον μισήσει.
Αντί για ξόρκι αγάπης, μια δολοφονική κατάρα προκαλεί αναστάτωση και χάος στη ζωή της Ιβάντζελιν. Για να τη λύσουν, η Ιβάντζελιν και ο Τζακς θα πρέπει να πολεμήσουν παλιούς φίλους, νέους εχθρούς και μια μαγεία που παίζει με το μυαλό και την καρδιά. Η Ιβάντζελιν πάντα εμπιστευόταν την καρδιά της, αλλά αυτή τη φορά δεν είναι σίγουρη ότι μπορεί…

 

OFF-CAMPUS 2 - ΤΟ ΛΑΘΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΧΟΚΕΪ…
O τριτοετής φοιτητής Τζον Λόγκαν μπορεί να έχει όποιο κορίτσι θέλει. Είναι σταρ του χόκεϊ και η ζωή του είναι μια ατελείωτη σειρά από πάρτι και γνωριμίες της μιας βραδιάς. Πίσω όμως από το ακαταμάχητο χαμόγελό του και την άνετη στάση του, κρύβεται η ολοένα μεγαλύτερη απελπισία του για το αδιέξοδο που θα αντιμετωπίσει όταν τελειώσει το κολέγιο. Μια σέξι συνάντηση με την πρωτοετή Γκρέις Άιβερς είναι ο αντιπερισπασμός που χρειάζεται. Ένα απερίσκεπτο λάθος όμως θα τη διώξει μακριά του και ο Λόγκαν βάζει στόχο σε όλο το τελευταίο έτος του στο κολέγιο να της αποδείξει πως του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία.

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΟΛΑ…
Ύστερα από την πρώτη της χρονιά στο Πανεπιστήμιο Μπράιαρ που δεν πήγε όπως θα ήθελε, η Γκρέις επιστρέφει μεγαλύτερη, σοφότερη και έχοντας ξεπεράσει εντελώς τον αλαζονικό παίκτη του χόκεϊ με τον οποίο παραλίγο να συμβεί… το μοιραίο. Δεν είναι το μαζεμένο κοριτσάκι το οποίο εκείνος θα μυούσε στις απολαύσεις της ενήλικης ζωής. Αν ο Λόγκαν περιμένει ότι εκείνη θα τρέχει πίσω του και θα τον παρακαλάει όπως οι φαν της ομάδας του χόκεϊ κάνει λάθος. Αν τη θέλει πάλι κοντά του, θα πρέπει να το παλέψει. Πολύ. Αυτή τη φορά εκείνη είναι στο τιμόνι και σκοπεύει να οδηγήσει τον Λόγκαν στα όριά του.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ Off-Campus όπου πρωταγωνιστούν παίκτες μιας ομάδας χόκεϊ και τα κορίτσια που θα τους κάνουν να παραμιλούν.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΛΕΪΜΠΟΪ ΠΡΙΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Έχοντας εκδιωχθεί για πολλοστή φορά από κάποιο αμερικανικό οικοτροφείο, η Έβαν δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από μια πριγκίπισσα. Όταν μάλιστα αποκαλύπτεται το μυστικό, ότι είναι η νόθα κόρη του Βασιλιά της Αγγλίας, αυτομάτως γίνεται η καινούρια, αλλά και ταυτόχρονα η πιο μισητή γαλαζοαίματη μέσα σε μια νύχτα.

Μετά, το σκάνδαλο γίνεται ακόμα πιο μεγάλο… Αφότου η Έβαν εξαφανίζεται με τον γιο ενός δημοσιογράφου σε ένα πάρτι, εκείνος εντοπίζεται νεκρός και η Έβαν θεωρείται η βασική ύποπτη σε μια έρευνα δολοφονίας.

Μόνο ο πανέμορφος νεαρός λόρδος Κιτ μπορεί να βοηθήσει «τη δολοφονική πριγκίπισσα» να καθαρίσει το όνομά της.

Μπορεί όμως η Έβαν να εμπιστευτεί κάποιον στο παλάτι;

 

ΟΣΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣΝευρώδης, σκοτεινός, εκδικητικός. Ο Λούσιαν Ρόλινς είναι ένας άντρας που αγωνίζεται να σβήσει τα σημάδια του κακοποιητικού του πατέρα, ενώ προσπαθεί νύχτα μέρα να χτίσει την αυτοκρατορία του. Όσο πιο πολλά χρήματα και πιο πολλή εξουσία αποκτά, τόσο πιο ασφαλής νιώθει.
Η μόνη του αδυναμία είναι μια εριστική μικρόσωμη βιβλιοθηκάριος…
Με τη Σλόαν τον δένει ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν και μια εκρηκτική αμοιβαία αντιπάθεια στο παρόν.
Όταν όμως οι καβγάδες τους εξελίσσονται σε ερωτικό παιχνίδι, οι φλόγες φουντώνουν και είναι πλέον ανεξέλεγκτες. Η ιστορία τους ωστόσο θα οδηγηθεί σε αδιέξοδο, καθώς η Σλόαν είναι έτοιμη για οικογένεια, ενώ ο Λούσιαν δεν μπορεί ούτε να διανοηθεί αυτό το ενδεχόμενο.
Μέχρι που θα έρθει αντιμέτωπος με την πιθανότητα να τη χάσει οπότε θα κάνει τα πάντα τουλάχιστον για να την προστατέψει.
#1 NEW YORK TIMES BEST SELLER
#1 AMAZON BEST SELLER

Visited 2 times, 1 visit(s) today
Close