Written by 3:30 pm News, Βιβλία Views: 3

Έρχονται από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

 

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ

 

Η ΕΚΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΖΑΚΑΡΙ ΚΛΑΟΥΝΤΣΛΙ Ζάκαρι Κλάουντσλι έχει ένα θαυμαστό χάρισμα. Όμως δεν είναι όλα τα χαρίσματα ευλογία…
Λίντενχολ Στριτ, Λονδίνο, 1754.
Ο Ζάκαρι Κλάουντσλι μεγάλωσε ανάμεσα σε γρανάζια κι ελατήρια στο εργαστήριο του πατέρα του, περιτριγυρισμένος από παράξενα και μαγευτικά αυτόματα με ωρολογιακό μηχανισμό. Είναι ένα ευτυχισμένο παιδί, λατρεμένο από τον πατέρα του τον Έιμπελ κι από τους τεχνίτες που τον βοηθούν στο ζωντάνεμα των δημιουργημάτων του.
Κι έχει επίσης ένα εκπληκτικό χάρισμα, μπορεί να βλέπει μες στην καρδιά και στο μυαλό των ανθρώπων. Ύστερα, όμως, ένα μοιραίο ατύχημα θα πάρει τον Ζάκαρι μακριά από το εργαστήριο και την οικογένειά του. Ο πατέρας του θα αναγκαστεί να κάνει ένα ταξίδι απ’ όπου δε θα γυρίσει ποτέ. Και, χρόνια αργότερα, μονάχα ο Ζάκαρι μπορεί να ανακαλύψει τι συνέβη.
Ένα όμορφα γραμμένο ιστορικό μυθιστόρημα μυστηρίου, για την αγάπη, την ελπίδα και την περιπέτεια που ζει κάποιος καθώς αναζητά τη θέση του στον κόσμο.

 

EMILY IN PARIS 2

Έπειτα από ένα κάπως περίπλοκο ξεκίνημα και μια σειρά από γκάφες, αρχίζω πραγματικά να ενθουσιάζομαι με τη ζωή μου στο Παρίσι.

Οι συνάδελφοί μου με έχουν αποδεχτεί πλήρως και η προϊσταμένη μου έχει πάψει να μου βροντάει την πόρτα κατάμουτρα. Όταν βγαίνω βόλτα στη γειτονιά, αισθάνομαι πλέον ότι βρίσκομαι στον φυσικό μου χώρο. Στο μεταξύ, η ζωή είναι ακόμη πιο υπέροχη από τη στιγμή που η φίλη μου, η Μίντι, εγκαταστάθηκε στο μικροσκοπικό διαμέρισμά μου.

 

Η ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΧΟΘΟΡΝ

Ένα βήμα μπροστά
Η Έιβερι νόμιζε ότι, λύνοντας τον γρίφο που άφησε πίσω του ο δισεκατομμυριούχος Τομπάιας Χόθορν, θα έδινε απάντηση στο μυστήριο γιατί αποφάσισε να κληροδοτήσει σε εκείνη –μια κοπέλα που του ήταν τελείως ξένη– το σύνολο της περιουσίας του.

Δύο βήματα πίσω
Όμως, καθώς τα παράδοξα στοιχεία παίρνουν μια απρόσμενη τροπή και οι γοητευτικοί όσο και αινιγματικοί εγγονοί του Χόθορν εξακολουθούν να την παρασύρουν σε διαφορετικές κατευθύνσεις, η Έιβερι αναπόφευκτα αναρωτιέται σε ποιον μπορεί να έχει εμπιστοσύνη και ποιος ενδιαφέρεται μονάχα για τα δικά του συμφέροντα.Τι συμβαίνει όταν η αλήθεια τελικά κρύβει ακόμα περισσότερα μυστικά;Σύντομα η Έιβερι συνειδητοποιεί ότι πλέον το παιχνίδι αυτό δεν έχει να κάνει μονάχα με το χρήμα και την εξουσία. Τώρα πια διακυβεύεται η ίδια της η ζωή.

 

ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Όταν δεν μπορείς να νικήσεις τις πιθανότητες, άλλαξε το παιχνίδι.

Ο Καζ Μπρέκερ και η συμμορία του μόλις έκαναν μια ληστεία τόσο τολμηρή, ώστε ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν ότι θα επιζούσαν. Αλλά αντί να μοιραστούν μια παχυλή ανταμοιβή, παλεύουν για άλλη μια φορά για τη ζωή τους. Προδομένη και εξαιρετικά αποδυναμωμένη, η συμμορία δεν έχει πόρους, συμμάχους και ελπίδα. Καθώς πανίσχυρες δυνάμεις από όλο τον κόσμο καταφθάνουν στο Κέτερνταμ για να ανακαλύψουν τα επικίνδυνα μυστικά που κρύβουν τα άνθη γιούρντα, παλιοί αντίπαλοι και νέοι εχθροί εμφανίζονται για να προκαλέσουν την ευφυΐα του Καζ και να δοκιμάσουν την εύθραυστη αφοσίωση των μελών της ομάδας. Θα διεξαχθεί ένας πόλεμος στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις δρόμους της πόλης – μια μάχη για εκδίκηση και λύτρωση που θα καθορίσει τη μοίρα του κόσμου των Γκρίσα.

 

DREAMLAND BILLIONAIRES 2 - ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣΝΤΕΚΛΑΝ
Με προορίζουν για Διευθύνοντα Σύμβουλο της οικογενειακής επιχείρησης.
Το μόνο πρόβλημα; Ο όρος στη διαθήκη του παππού μου.
Μου φαινόταν αδύνατον να πραγματοποιήσω την τελευταία του επιθυμία, να παντρευτώ και να αποκτήσω διάδοχο, ως τη στιγμή που η βοηθός μου προσφέρθηκε να με βγάλει από τη δύσκολη θέση.
Ο γάμος μας υποτίθεται ότι ήταν η τέλεια λύση στο μεγαλύτερο πρόβλημά μου.
Όμως όσο περισσότερο το παίζουμε ζευγάρι για τα μάτια του κόσμου, τόσο περισσότερο νιώθω ανασφάλεια για τη συμφωνία μας. Γιατί δεν περιλαμβάνει ότι θα έχω αισθήματα για εκείνη. Ειδικά αφού είναι σίγουρο πως θα της ραγίσω την καρδιά.

ΙΡΙΣ
Το σχέδιό μου να παντρευτώ τον Ντέκλαν ήταν απλό στη θεωρία.
Θα μέναμε μαζί. Θα παντρευόμασταν. Θα κάναμε παιδί.
Είχαμε συμφωνήσει κάποιους κανόνες για να αποφύγουμε τα προβλήματα.
Κανόνες απαράβατους. Όσο και αν ο Ντέκλαν προσπαθούσε να με βάλει σε πειρασμό.
Τι γίνεται όμως όταν μια ψεύτικη σχέση εξελίσσεται σε αληθινή;
Ο έρωτας δεν ήταν ποτέ στο πρόγραμμα.
Τουλάχιστον όχι στο δικό μου.

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς μπεστ σέλερ, όπου πρωταγωνιστούν οι τρεις δισεκατομμυριούχοι αδελφοί της Ντρίμλαντ και οι γυναίκες που θα τους κάνουν να γονατίσουν.

 

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ

Εσύ θα σκότωνες για μια καλή ιστορία;

Η Ρόουτς ‒βιβλιοπώλισσα, μοναχική και φανατική με τα αληθινά εγκλήματα‒ δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει φίλους. Όση συντροφιά χρειάζεται τη βρίσκει στα βιβλία της που μιλάνε για κατά συρροή δολοφόνους, στα podcast που μιλάνε για εγκλήματα και στο σαλιγκάρι της, τον Μπλιπ. Αυτό μέχρι στη στιγμή που εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο η Λόρα.

Η Λόρα, με τις χαριτωμένες υφασμάτινες τσάντες της και το λαμπερό χαμόγελό της, γίνεται η αγαπημένη βιβλιοπώλισσα όλων. Όμως κάτω από το φωτεινό προσωπείο, η Ρόουτς νιώθει πως η Λόρα κρύβει κάτι σκοτεινό ‒ τόσο σκοτεινό, όσο κι αυτό που έχει μέσα της η ίδια. Και καθώς η περιέργειά της εξελίσσεται σε νοσηρή εμμονή, η Ρόουτς νιώθει όλο και πιο αποφασισμένη να γίνει μέρος της ιστορίας της Λόρα ‒ είτε το θέλει η Λόρα είτε όχι.

Ένα διασκεδαστικό μυθιστόρημα αγωνίας, που διερευνά ηθικά ζητήματα σχετικά με το πάθος μας για τα αληθινά εγκλήματα και το πώς διαχειριζόμαστε ιστορίες που δε μας ανήκουν.

 

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΔΑΚΡΥΩΝ

«ΗΜΑΣΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΜΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ — ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΙ,
ΑΔΙΑΧΩΡΙΣΤΟΙ, ΑΥΤΟΣ ΑΣΤΡΟ ΚΙ ΕΓΩ ΟΥΡΑΝΟΣ,
ΜΑΖΙ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΡΙΓΗ».

Ανάμεσα στους τοίχους του Γκρέιβ, του ορφανοτροφείου όπου μεγάλωσε η Νίκα, ανέκαθεν λέγονταν ιστορίες και θρύλοι στο φως του κεριού. Η πιο γνωστή είναι εκείνη του δημιουργού των ονείρων, ενός μυστηριώδους τεχνίτη με ανοιχτά σαν το γυαλί μάτια, ένοχου επειδή χάλκεψε όλους τους φόβους και τα άγχη που υπάρχουν στις καρδιές των ανθρώπων.

Στα δεκαεφτά της όμως χρόνια έφτασε για τη Νίκα η στιγμή να αφήσει πίσω της τα ζοφερά παραμύθια της παιδικής ηλικίας. Πράγματι, ετοιμάζεται να επαληθευτεί το πιο μεγάλο της όνειρο. Στο νέο της σπίτι όμως η Νίκα δεν είναι μόνη της. Μαζί της από το Γκρέιβ φεύγει και ο Ρίγκελ, ένας ανήσυχος και μυστηριώδης ορφανός, το τελευταίο πρόσωπο που θα ήθελε η Νίκα ως υιοθετημένο αδελφό. Ο Ρίγκελ είναι έξυπνος, πανούργος, παίζει πιάνο σαν δαίμονας γητευτής, και είναι προικισμένος με μια ομορφιά που μαγεύει, το αγγελικό του πρόσωπο όμως κρύβει έναν σκοτεινό χαρακτήρα. Έστω κι αν τη Νίκα και τον Ρίγκελ τους ενώνει ένα κοινό παρελθόν πόνου και στερήσεων, η συνύπαρξη τους φαίνεται ανέφικτη. Κυρίως όταν ο θρύλος επιστρέφει να εισχωρήσει στη ζωή τους και ο δημιουργός δακρύων γίνεται ξαφνικά αληθινός, ολοένα πιο κοντά τους… Και όμως η Νίκα, γλυκιά και θαρραλέα, είναι έτοιμη για όλα ώστε να προστατέψει το όνειρό της, γιατί μόνο αν βρει το κουράγιο να αντιμετωπίσει τους εφιάλτες που τη βασανίζουν, θα μπορέσει να ανοίξει τα φτερά της όπως η πεταλούδα που έχει το όνομά της.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ

ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΝΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΕΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΠΛΕΪΜΠΟΪ ΠΡΙΝ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

Έχοντας εκδιωχθεί από το αμερικανικό οικοτροφείο, η Έβαν δεν είναι αυτό που θα περίμενε κανείς από μια πριγκίπισσα. Αλλά όταν η κρυφή της ύπαρξη ως η νόθα κόρη του Βασιλιά της Αγγλίας διαρρέει στον τύπο, γίνεται η καινούρια – και πιο μισητή – γαλαζοαίματη μέσα σε μια νύχτα.

Μετά, το σκάνδαλο γίνεται ακόμα πιο μεγάλο… Αφότου η Έβαν εξαφανίζεται με τον γιο ενός δημοσιογράφου σε ένα πάρτι, εκείνος εντοπίζεται νεκρός και η Έβαν γίνεται η βασική ύποπτη σε μια έρευνα δολοφονίας. Μόνο ο πανέμορφος νεαρός λόρδος Κιτ θα βοηθήσει «τη δολοφονική πριγκίπισσα» να καθαρίσει το όνομά της. Μπορεί όμως η Έβαν να εμπιστευτεί κάποιον στο παλάτι;

 

OFF-CAMPUS 2 - ΤΟ ΛΑΘΟΣ

ΟΣΑ ΑΦΗΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΜΑΣ

ΚΙ ΕΖΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΛΑ

 

 

 

 

 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ

CARLEY FORTUNE

Meet Me At The Lake By Carley Fortune | Urban Outfitters

 

Visited 3 times, 1 visit(s) today
Close